Inte död

Nope, jag är inte död. Bara tyst, verkar det som. Det har nog inte hänt så mycket spännande på sistone, och jag har haft absolut noll inspiration till att göra något, skriva något, pyssla något … Tråkigt, men sant. Förra veckan tittade vi mest på film här hemma, kändes det som. Vi har liksom inte haft så mycket energi … först var jag sjuk och sedan var Älskling sjuk … och vädret har varit blåsigt och regnigt och tråkigt som bara den.

Filmer som vi har sett på sistone:
* X-men: First class: Den hade vi ju sett på bio innan, så den var inte ny för oss. Men den är bra, även för mig som inte är fullt så inne i det här med superhjältar som Älskling är … Det känns som att det finns bra story i de här Marvelfilmerna, det är inte bara action och superhjältestunts liksom … Me like :)  Jag somnade dock första gången vi tittade på den, så jag passade på att se klart slutet medan Älskling var på jobbet en utav de dagar då jag var hemma och kurerade mig.
* The adjustment bureau: Rätt så bra film, lite blandning mellan “Inception” och “Matrix” skulle man väl kunna säga … och så med lite romantik på toppen förstås. Lite för sockersött blev det nog faktiskt ibland, och speciellt mot slutet. “Lösningen” i slutet kändes lite för enkel, men annars var det en bra story, tycker jag nog.
* Super 8: Riktigt bra film, faktiskt, även om jag inte riktigt trodde det innan. Barnskådisarna var verkligen imponerande duktiga, och storyn var ju spännande … aliens och allt ;)
* Paul: Mer aliens! Eller i alla fall en … och en sjukt rolig film! Vi skrattade massor! Två engelska nördar som åker till USA för att gå på någon typ av scifi-mässa och sedan göra en roadtrip en en stor husbil för att titta på ställen som AREA 51 och som sedan råkar på en livs levande alien, som jagas av amerikanska militären … klart att det blir spännande!!  Favoritcitat från filmen: “Mulder? I invented him” :)

Jag skall försöka bli lite bättre på att blogga igen, det här går ju inte an! Men just nu är jag bestämt alldeles för trött för att komma på någonting att skriva :P

This entry was posted in Filmer, Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.