Borttappat!

Inspirationen. Orken. Energin. Spökstämplarna. (eller har jag inga spökstämplar? vad skall jag då ha på mitt halloweenkort?) Solen. Snabbheten och stabiliteten i internetuppkopplingen. Orden. Det mellanstora akrylblocket. Den rosasemesterplånboken. Eros-skivan “9″. Den slanka figuren. Cyklandet. Min bruna keps från Paris. Träningslusten. Pärlhalsbandet. Makarna till alla de udda strumporna. Viljan. Den sköna sömnen. Tiden. Förmodligen minst hundra saker till. Är det någon som har sett dem?? Alltihop kan väl inte finnas på botten av den stökiga garderoben eller längst in i pysselskåpet eller nedpackat i någon låda i källaren?

Just nu känns det som att jag inte har lust till eller på någonting. Det är fruktansvärt! Och i morse vaknade jag tröttare än jag var när jag gick och lade mig. Drömde så mycket konstigt och jobbigt och utmattande inatt … Det är jobbigt när man vaknar och känner att man inte har fått vila på riktigt. Och man blir ju inte precis piggare när det är kolsvart och blåsigt ute och det fullkomligt öser ner regn. Men … chefen har i alla fall sagt att jag är intelligent och kunnig och duktig och trevlig på alla sätt och vis idag. Inte illa det ;)

Älskling jobbar sent idag och jag har spenderat i princip hela kvällen vid skrivbordet utan att för den sakens skull egentligen få något gjort. Så typiskt mig. Nätverket är väldigt pendlande så jag vågar inte riktigt lita på internet heller … Naturligtvis muppade det jättemycket när jag skulle försöka surfa på några sidor som jag behövde kolla inför eventuellt bokande för bröllopsmiddagen, så till slut gav jag upp … så nu kommer sötnosen säkert att bli ledsen på mig för att jag inte har gjort det idag heller. Skärpning, fröken Piglet! Muppigt nätverk är en dålig ursäkt för att du inte klarar av att ta tag i saker och ting … Jag får väl göra ett nytt försök då … och hoppas att Älskling kommer hem snart. Jag vill ha gos!

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.