Tvättdags

image

Vi har egentligen behövt tvätta i flera veckor, men det har hela tiden kommit saker emellan, så nu var förstås högen med tvätt enorm. Bilden gör den inte rättvisa … men nu är en stor del av den tvättad i alla fall. Dock är det tveksamt om den är torr. Jag blir lika frustrerad varje gång jag tvättar sedan vi flyttade. I Backa var både torkskåp och torktumlare effektiva nästan jämt, här har vi en medioker torktumlare och ett torkrum som visserligen blir olidligt varmt och torrt att vara i, men som inte för den sakens skull gör kläderna särskilt torra. Vissa utav våra grejer hängde där i två och en halv timme ikväll utan att bli torra *morrar* Sådant orkar man inte med!

Speciellt inte när man har haft en stressig och arbetskraftsfattig dag på jobbet. Sista timmarna var vi bara tre personer på hela kontoret … mot åtta som vi skall vara egentligen, om ingen är mammaledig, sjuk, på semester, vabbande eller ledig. Någon dag så där kan man ju klara av med liten bemanning, men nu känns det som att det har varit så här för länge … Det har liksom varit grejer hela tiden … projekt, upplärningar, semestrar, sjukdom etc. Det känns som att vi inte har varit full styrka sedan innan projektet med det nya datasystemet började … och jag orkar inte ens räkna på hur länge sedan det är! Att vara lite folk på jobbet är liksom stressande även de stunder då man inte har übermycket att göra. Jag längtar SÅ mycket efter helg nu!

Hm, jag tror att jag är på alldeles för dåligt humör för att det skall vara bra att skriva … får försöka göra det en annan dag, när jag är lite piggare. Idag är jag bara trött och less … Kram på er!

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tvättdags

 1. onkis says:

  Hej!
  Va kul att du gillade mitt kort.
  pappret köpte jag på mässan i Karlstad,
  kollade på pappret och det står att det är från:
  http://www.formahantverk.se
  Hoppas att det hjälper dig.
  Ha en trevlig helg!