Chokladsugen

image

Det borde vara förbjudet med chokladreklam på busshållplatsen! När man kommer från jobbet är man ju nästan alltid lite småhungrig, och tyvärr har ju den hungern en tendens att förvandlas till godissug även utan hjälp … Då behöver man INTE  en stor bild på en chokladkaka att stirra på medan man väntar på bussen! Annars funderar jag pp reklamen i busskuren på andra sidan gatan, som ser ut att vara något slags samarbete mellan pressbyrån och Läkerol, och där det står något om att alla behöver mellanmål. De kan väl inte mena att man skall käka Läkerol till mellanmål? Mysko!

Egentligen har jag haft massor att skriva om på sistone, för det är en hel del på g just nu, men det har såklart inte blivit av. Det känns som att der oftast är när man har saker att berätta som man inte skriver blogg … Knasigt, men sant! Jag får försöka bli bättre på det, för det är ju händelserika perioder som man i efterhand önskar att man hade dokumenterat … Och det är ju tråkigt att det oftast är i perioder då livet känns tungt som man skriver mest, för då låter det ju i efterhand som om livet alltid är crap … Och det är det ju inte!

Det är mycket på jobbet just nu, och det börjar kännas i kroppen … Skulle behöva en spa-semester, tror jag … och så borde jag förstås träna mer … Det är så mycket man borde göra, inte sant? Man borde förstås göra mer och spendera mindre tid på att prata om allt man borde göra … Och så borde man spela färre spel … Jag är ju fortfarande fast i farmville och sen hittar jag nya beroendeframkallande spel till telefonen hela tiden. Senast ett som heter Connect ‘em, eller något liknande … Skärpning, Piglet! ;)

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.