Piglet i fluffigt vitt

Ibland överraskar man sig själv! Idag drog jag med mig söta JoJo till en brudbutik i stan, där pappa tipsar om att det var rea på g. Det kändes oerhört konstigt att kliva in på ett sådant ställe och lite overkligt att gå och känna på alla dessa stora klänningar! (Herregud vad vissa utav dem var tunga!) Men damen i butiken som sade att jag skulle ändra mig när jag väl började prova – när jag sade att det är fästmannen som är mest exalterad över bröllopet – hade nog allt rätt. Det kändes inte alls så fånigt att testa sådana där tjusigheter som jag trodde att det skulle göra … Och alla de som säger att man känner sig vacker i brudklänning har rätt! Jag prövade några stycken när jag nu ändå var i farten, men det var den första jag plockade ut och den första jag provade som jag verkligen fastnade för … Den kändes som att den var min;) Att den sedan kostade mycket mer än vad jag hade tänkt mig att jag skulle spendera på klänningen är en annan femma …

Tyvärr fick man inte ta kort på klänningen eller så, så jag kunde inte skicka bild till Älskling. Men jag får helt enkelt dra med honom dit på måndag :) JoJo påstod i alla fall att jag var så fin att hon nästan började gråta. Tänka sig! Piglet i en brudbutik … Och jag lyckades dessutom bestämma mig för något;) Alla i butiken var hur gulliga som helst … fast det skall de väl vara förstås ;)

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag sov till tio – det är ju inte precis ljust så att man vaknar tidigt om morgonen – och sedan pysslade jag lite grand, fast inte så mycket som jag tänkt. Jag är ju en segisgris … JoJo och jag fikade på Le Pain Français … När jag kom hem tänkte jag ju att jag skulle pyssla en massa mer, men det gick som det gick … Jag tänkte att jag skulle läsa lite först och då somnade jag förstås … Och om man sover två timmar är man ju alldeles för mosig i huvudet för att göra något vettigt sedan :P

This entry was posted in Livet, bröllop and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.