Det är mycket nu!

Utan att ha ägnat mig åt någon fysisk aktivitet känner jag mig alldeles slut i kroppen … Å andra sidan är väl åtta timmar om dagen på en kontorsstol värre för den än vad kroppsarbete är … Och mycket stillasittande blir det, och mycket jobb med datorn … Men mest av allt tror jag ändå att jag är stressad. Det är så mycket nu. Mycket på jobbet och mycket privat. Även om det mesta är positiva grejer så är der utmattande ändå, speciellt för en tös som tycker att det är jobbigt att ta beslut (köpa stuga och planera bröllop är enorma grejer då) och som får ångest när hon gör slut på för mycket pengar (stuga och bröllop innebär mycket av den varan, förstås). Jag har absolut ångest över hur mycket klänningen kostar, men den är ju SÅ fin, och man skall förstås unna sig till sitt bröllop … Men sedan slutar ju inte utgifterna där … Måste försöka sluta tänka på det!

Andra besöket i bröllopsaffären (igår) var dock inte lika trevligt som det första. Fick prata med en trist tant som inte var det minsta inspirerande, till skillnad från den rara och glada människan som JoJo och jag fick hänga med i lördags … Det kändes inte alls som att den här människan hörde hemma i en sådan butik, hm … Å andra sidan verkade inte ägaren särskilt nöjd med henne heller, tyckte att jag hörde henne bli tillsagd om ett par saker bara under den stund som vi var där. Vi blev ju ett stort följe … moi, Älskling, Masken och mor. Jag tror att de övriga inblandade också tyckte att klänningen var fin på Piglet, fast i ärlighetens namn hade jag nog förväntat mig lite mer entusiasm, så lite ledsen kände sig Piglet efteråt, även om det säkert var jättedumt. Från Masken och mor förväntade jag mig nog inte några överdådiga utlåtanden egentligen, men … ja, Älskling brukar vara bra på sånt. Nåja, han kanske tycker att Piglet är lika fin jämt, oavsett om hon har en tjusig klänning eller ej?! Vi säger att det är så … Vi lyckades dock inte få Masken att prova någon klänning, trots att ägaren (som tack och lov tog över efter ett tag) försökte. Men men … det är väl inte så bråttom med det än, tänker jag … och JoJo vill nog gärna vara med ;)

Älskling och jag åt sedan mumsig mat på café Caprese, där det dock inte var lika mysigt som tidigare … Undrar just om det är nya ägare? Servitrisen var inte lika trevlig som de varit där tidigare heller, men maten smakade alldeles utmärkt :) Efter det tutade vi iväg ut till Hornbach och tittade på mulltoa och element och pump och Gud-vet-vad till stugan, tills dess att Piglet var alldeles matt. Därefter blev det äntligen dags för lite mys i soffan med te och “Big bang theory” samt “CSI NY” … Någonstans däremellan hann vi även med att skriva på alla papper som skulle skickas till mäklaren … Snart, snart, snart är stugan vår! Som sagt, det är mycket på g just nu … *pustar*

This entry was posted in Livet, bröllop and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Det är mycket nu!

  1. Lisa says:

    Låter som det händer massa saker nu! Skoj skoj!
    Vill du ha hjälp med inbjudningar vet du att jag ställer upp! Nu har vi inga kalas på ett tag framöver :-)

    • Piglet says:

      Tack Lisa :) Vet inte om det blir några scrappade inbjudningar … men något scrappat måste vi ju ha, så något projekt som Pysselvännerna kan hjälpa till med dyker säkert upp :D Puss