Julkort #23

Jag har räknat ut att jag behöver ungefär tjugofem julkort i år … Inte bra att jag redan gjort tjugotre och har några över från förra året … Det betyder ju att jag egentligen inte behöver göra fler :-O Ingen som vill köpa? Julkort är ju så roligt :) Fast nu har jag halkat efter i julkortsutmaningarna eftersom jag haft en massa annat att stå i på sistone … och idag har jag inte ens gjort något till någon utav dem, utan istället till Scrapbutikens novembertävling, där man skall följa en skiss och hålla sig till temat jul. Jag tänkte också passa på att anmäla det till Just Magnolias utmaning, eftersom den är “anything goes” den här veckan. Fast tittar man på alla tjusiga bidrag som de där tävlingarna får in så har man väl ingen chans … Folk gör ju verkligen überläckra saker! Undrar hur mycket tid de spenderar dock … mina kort tar tillräckligt lång tid!!

Så här ser i alla fall julkort nummer 23 ut:
* Svart kartong
* Julklappspapper
* Magnolia Sweet Christmas Dreams – Tilda with Xstitch Heart (färglagd med promarkers)
* Blompunch från Panduro
* Presentsnören
* Xmas red Stickles
* DecoArt Snowwriter
* Inkessentials Glossy accent
* Klistermärkesörhängen från Sticker House

This entry was posted in Pyssel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.