Stugtur #2

image

image

… Om man väljer att glömma att den förra turen blev två turer, och det tycker jag att vi skall göra! Mina snälla jobbarkompisar lät mig sluta vid lunch så att vi kunde åka upp lite tidigare. Älskling var ju ledig hela dagen och det kändes skönt att kunna åka upp innan det blev kvällen … På vägen upp stannade vi på Laxbutiken i Ljungskile och åt smarrig varmlökt lax med rostad potatis och aioli, samt med pannacotta till efterrätt. Jag orkade dock inte äta upp hela min efterrätt så det som blev kvar fick åka med upp till stugan, eftersom den serverades i en behändig engångs plastförpackning:)

Vi packade ur grejerna ur bilen och for sedan iväg till Bygg Max i Trollhättan för att handla lite saker … Golv till exempel. Plastmattan som låg i vardagsrummet var ju fruktansvärd, så den behövde vi göra något åt, ser ni. Med lite instruktioner från Älskling klarade Piglet faktiskt det färre med att lägga klickgolv riktigt bra:) Kändes skönt att inte behöva känna sig helt kass, måste jag säga. Sågandet lämnade jag dock åt Älskling – man skall inte utmana ödet! Det är ju tämligen viktigt att det blir rakt, och såga är väl inte precis något jag är expert på. Mer än två tredjedelar av golvet lade vi innan vi gav upp för kvällen och istället åt middag (kycklingpaj, som Älskling var duktig och lagade till igår) och tittade på Dobidoo. Stugan kommer att bli så fin:)

Men nu är det banne mig dags för sängen! Ögonen vill inte våra öppna längre! God natt!

This entry was posted in Stugan and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.