Första advent

Det blåser storm ute och vi hade precis strömavbrott. Det händer inte så ofta när man bor i stan, så det var lite spännande;) Det var ett ganska stort område som plötsligt blev svårt. Inte ofta det blir så mörkt här i staden! Vinden viner så in i katten. Jag är glad att vi inte bör på toppen av berget! Minns hur det brukade vina i farmors gamla lägenhet där uppe, även när det inte blåste så mycket …

Idag har vi tänt ljus och myst och haft traditionsenlig första advents-fika, som dock var något decimerad eftersom fastern minsann hade bokat in något annat. Lite besviken blev man, det medger jag … Vi brukar ju alltid ses på första advent! Men vi hade trevligt ändå, med våra fem gäster:) Fast för mycket kakor har man ätit förstås … Jag behöver socker-detox!

Julgranen är på plats sedan i fredags, adventljusstakarna likaså, och igår var vi på glöggfest hos Lisa … Det börjar likna julstämning, trots det eländiga vädret;) Jag har till och med köpt (eller beställt) min första julklapp!

This entry was posted in Jul and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.