Julklappsinslagning

Nu har jag slagit in mina första julklappar! Jag var och hämtade fyra olika paket på Tempo idag … Vi kan väl säga att mannen i postdisken såg lite road ut … Två utav dem innehöll faktiskt bara julklappar, en till Masken och en till Lejonet … De andra två var från CDon och innehöll några saker till mig själv också ;) Det blir dyrt att handla julklappar när man inte kan låta bli att beställa saker till sig själv också! En julklapp till Masken hade jag redan hemma, så fem paket har jag slagit in ikväll medan Lejonet roat sig med att spela WoW. Jag skulle behöva skriva lite julkort också, men nu tror jag bestämt att det snart är dags för mys!

Jag pratade med faster i telefon förut … och hon hade uppenbarligen fått skäll av pappsen för att hon inte kom på Första advents-firandet. Stackars faster ;) Så kan det gå när man sviker traditioner … Nu ser det i alla fall ut som att vi skall kunna träffas innan jul i alla fall … bäst att se till att bestämma sig för vad fastern skall få i julklapp, med andra ord :D

Helgen gick bara alltför fort … Vi sov gott i Myshuset och vaknade faktiskt till en alldeles klar och fin morgon. Det var kallt, men härligt och friskt ute och vi begav oss ut på en promenad efter att vi eldat lite i kaminen, ätit frukost och tittat på Criminal Minds (efter att vi bestämt oss för att Nyhetsmorgon var för deprimerande … som om CM är särskilt upplyftande …). Vi gick ner till byn och sedan iväg på ett traktorspår mellan två åkrar … Det var kyligt i vinden, men härligt att få se solen. Det låg lite is på vattenpölarna och man såg spår av frost i gräset på sina ställen … Vi hade gärna velat promenera hela vägen ner till Vänern, men det var lite för långt … Det får bli en annan gång! På väg tillbaka pratade vi en bra stund med ett äldre, finskt par som bor en bit bort på vår väg … Hur trevliga som helst :) Och de tyckte att det var mysigt med ungdomar som skaffade stuga, tror jag bestämt. Lite glöggmys hann vi med också innan det var dags att bege sig hem till svärföräldrarna på födelsedagsfirande …

… och sedan så var det plötsligt måndag igen …

This entry was posted in Jul and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.