Första snön

Igår kväll gick man och lade sig till ljudet av regn som smattrade förstrött mot fönstret, men imorse vaknade man minsann till snö! Den var tämligen blöt, men ändå. Världen kändes lite ljusare med det där vita på marken. Jag kan inge hjälpa det … Snö må vara opraktiskt på många sätt, men jag gillar det ändå!  Det var som vanligt något kallare borta vid jobbet, så där var bra mycket halare än här hemma … Speciellt parkeringen utanför jobbet, som var tämligen isig … Men jag klarade mig helskinnad till jobbet och jag hörde inte något annat om arbetskamraterna heller …

Någon mer snö har det inte kommit, men det var kallt ute hela dagen, och det fortsätter att blåsa … Dagen innehöll en del irritationsmoment kan man säga, men det är säkert bäst att inte utveckla det … och så hann vi med ett pass utav d-hlr också … Förhoppningsvis kunskaper man aldrig skall behöva få användning för …

Jaja, snart dags att sova …

This entry was posted in Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Första snön

  1. Nick says:

    Hejsan,

    ber om ursäkt att jag inte bloggat ditt kort tidigare. Är det något mer jag missat? Hur var det med ditt bingo kort? Det var inte alls meningen att glömma bort dig. Du gör jättefina kort och vi är så glada att du varit med och skapat julkort till vår utmaing.

    Helene