12 dagar kvar

Eller säger man elva, tro? I vilket fall som helst så är det snart jul. Idag skickade jag de flesta av mina julkort, men på något underligt vis tycks det faktiskt ha blivit så att jag skulle behöva ett eller två till, hm … Får försöka fixa det imorgon. Idag har jag nämligen gjort något som jag också borde gjort för länge sedan, nämligen skrivit klart mitt brev till Mély. Jag började på det ganska snart efter att jag fått hennes brev (dagen då jag hittade min brudklänning för övrigt) men sedan blev det aldrig klart, och det var ju nästan två månader sedan. Bad Piglet! Men nu är jag banne mig ikapp med mitt brevskrivande, med tanke på att Renie fick sitt brev idag;) Det är långt ifrån min ungdoms dagar, då jag hade tät kontakt med mängder av brevvänner, men ändå … Brev är trevliga!

Det är absolut inget julväder ute, och får man tro yr.no så kommer det inte att bli det under de kommande tio dagarna, eller vad det nu är de gör prognos för, heller … Det är regn och Rusk som gäller för hela slanten:( Jag lovar att jag är ruskigt less på det!

Så här kommer vårt bröllop att se ut ;)

I helgen tog vi det mest lugnt … Myste, tittade på tv, pysslade/spelade, bakade pepparkakor med mor, far och Masken … Det var faktiskt välbehövligt med lite vila. Jag var helt slut när jag kom hem i fredags och kände mig matt och yr … Det är mycket stök på jobbet just nu:p och det känns lite som sisyfosarbete … Men men … Det blir förhoppningsvis bra någon gång det med … Det är tur att man har goa jobbarkompisar i alla fall!

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.