Dan före Dan


Förra årets tomte :)

Nu är det väl jul ändå? Man har fått den årliga julkramen av chefen (och en och annan kramgo jobbarkompis) och en spännande present (ännu så länge vet jag bara att den är från Design House Stockholm) och msn har packat ihop på skrivbordet, stängt av telefonen och lämnat arbetet bakom sig. Himmelen är grå, luften är fuktig på gränsen till regn och fastän klockan bara är strax efter tre så är det redan nästan mörkt … Man vill inte riktigt tänka på att julledigheten bara blir tre dagar, men … det är jul nu i alla fall. Det som allt har tyckts handla om den senaste månaden ändå. Det känns lika galet varje år, tycker jag, hur mycket fokus som läggs på jul under så lång tid och sedan är den över på bara ett par dagar. Rena rama galenskapen egentligen …

Ikväll blir det Fredagsmys med Lejonet, imorgon blir det en mysig julaftonsmorgon hemma i lägenheten och sedan drar vi till hans familj för julfirande. Det kommer nog att kännas lite konstigt att inte vara med mor, far och Masken på julafton, men c’est la vie. Dem får jag lysa med på juldagen istället. Ser fram emot Maskens tomte … Den brukar vara tossig;)

En riktigt god jul allesammans!

This entry was posted in Jul and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.