Dan efter dan

Idag är det riktigt typiskt göteborgskt julväder, grått och blåsigt. Det är inte särskilt skönt ute, men några kilometers promenad lyckades vi till slut ta oss ut på framåt eftermiddagen. Det är mysigt att gå i villaområderna och titta genomm fönstren på julgranar och julpynt, tycker jag :)

Julafton började med frukostmys och julklappsöppnande här

image

Jultomten:)

hemma i soffan. Tända ljus, te, skinksmörgås, gos … Det blir inte så mycket bättre:) En ny liten skruvdragare och trasselfritt headset till mobilen fick jag av min älskling. Mycket bra grejer … Nu slipper jag bli vansinnig varje gång jag behöver använda mitt headset … Jag begriper verkligen inte hur de där sladdarna lyckas med att trassla ihop sig så vansinnigt bara man lägger dem ifrån sig!

Efter en liten promenad och lite grejande for vi sedan iväg till Lejonets föräldrar för julfirande. Otroligt nog var vi faktiskt de första som kom, vilket sällan händer;) Som vanligt fick vi mycket god mat och trevligt umgänge, tomten kom och hälsade på och vi fick fina klappar … Grejer (klocka, filt, telåda, ljuslykta) till stugan, en härlig korg med ekologiska matvaror från Lime, en tavla, en bonad samt pengar till en hushållsmaskin :) Tiden gick fort och det blev sent innan vi var hemma, tror att klockan närmade sig halv två innan vi kom i säng …

Nåväl, nu är det väl dags att göra sig i ordning lite grand innan vi skall promenera hem till mor och får och fira jul igen :)

This entry was posted in Jul and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.