Noll karaktär

Jag blir så trött och ledsen på mig själv! Jag kan verkligen inte låta bli att äta kakor och godis, fastän jag vet att jag borde. Vi har en massa godis på jobbet nu efter jul, och fastän jag intalar mig själv att jag skall låta bli det är jag varje dag alldeles för svag for att stå emot lockelsen och jag proppar i mig skumtomtar och choklad så fort jag kommer åt. Tack och lov står godiset åtminstone inte i det rum där jag jobbar … I så fall hade jag väl sett ut som en Michelingubbe nu … Istället för att bara se ut som den gröna slemklumpen i Ghost Busters, som jag aldrig kommer ihåg namnet på … Igår bakade Lejonet jättegoda kanelkakor och naturligtvis kunde jag inte hålla mig till att äta en, utan smockade i mig tre. Då jäkla onödigt! Sedan blir jag ledsen när jag ser mig själv i spegeln eller är ute och provar kläder …

Ärligt talat – hur gör man för att låta bli godsaker? Hur blir man av med sockerberoende? Ju mer jag tänker att jag skall sluta äta godis, desto mer godis tycks jag äta. Och “idag” är aldrig en bra dag att börja med någon ny, bra vana i Piglets huvud. Imorgon eller nästa vecka blir det alltid. Jag är så hopplös! Avundas alla som har jäklar anamma. Jag har det verkligen inte, och alls ingen karaktär heller. :’(

Men nu går jag sluta skriva om det här, annars sitter jag snart här på bussen och gråter, och det vore ju olyckligt. Men om någon har tips på hur man bär sig åt så säg till! (Spam om bantningspiller undanbedes)

Ikväll blir det träff på stan med Mu. Säkert bra att ta sig ut huset lite, men just nu skulle jag mest vilja ligga på soffan … Idag igen. Stackars Lejonet som har en så tråkig fästmö. Igår hade han massa energi när jag kom hem, han hade ju varit ledig, och jag hade ingen alls … Det blev således film – Änglar och demoner – och kakor …

Skärpning Piglet!

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Noll karaktär

  1. Miss Mel says:

    Änglar och demoner – och kakor
    Angels & Demons and cake? or cookies?