Blåst och åter blåst

Ännu en natt med hård blåst – Emil valde de visst att kalla den här stormen – och konstiga drömmar. Det jag minns var att vi var vid stugan, fast området omkring var annorlunda, med många fler hus, och att grannarna var sura på oss av någon anledning … Samt attvi försökte släcka en brand i ett hus genom att hälla vatten på det ur våra gummistövlar, samt att när brandkåren väl kom så åkte de förbi oss och iväg för att släcka en annan brand … Sov alldeles för länge gjorde vi idag också, kom väl upp vid tio först. Och då sov vi tills dess, det var inte det att vi låg och slappade bara. Jag säger då det!

Fina klockan :)

Det regnar och blåser nu med, fast inte lika mycket. Det viner åtminstone inte mot rutan och i ventilerna. Återstår att se om man kan sova gott inatt. Jag har inhandlat en ny kudde idag, för vad som känns som femtioelfte gången, så får vi se om den är skön …

När vi väl lurvade oss hemifrån idag så hämtade vi upp Masken och åkte in till stan, där vi köpte en köksklocka på Magasin 11. Den hade vi spanat in typ i april förra året och då skulle de höra av sig så snart den kom in i lager, vilket de också gjorde … Bara det Röd och fin :D

att det var först nu. Man kan inte annat än sägs att det var bra service att de hörde av sig, fastän det tog så lång tid innan de fick klockan från leverantören. En sväng på Hemtex gick vi och sedan fikade vi på Café Caldo, vilket var trevligt. Jag mumsade en god bakad potatis. Mat istället för kaka måste väl vara bra? ;) Efter det for vi till Bäckebol och Media Markt för att inhandla vår hushållsmaskin som vi spanat på länge och som vi fick pengar till i julklapp av Lejonets föräldrar. Den tronar nu tjusigt på köksbänken, och Lejonet här provkört den och bakat kanelkakor … Trots att jag vill minnas att jag sade åt honom att låta bli att baka goda kakor som jag inte klarar av att hålla mig ifrån att smocka i mig …

I övrigt har det mest blivit TV, och så lite broderi … Och nu är det absolut dags att sova, så får vi försöka att komma upp i lite bättre tid imorgon …

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.