Myshusbesök

image

Nyckel till mys

Nu är vi äntligen tillbaka i Myshuset igen! Det var alldeles kolsvart när vi kom hit, så om den senaste tidens stormar har ställt till med någon oreda så syntes inte det inte, men vi kunde åtminstone konstatera att inga träd ramlat ned på huset, och det var ju en lättnad. Våra element hade gjort sitt jobb och det var inte fullkomligt iskallt inne heller, även om det kändes kyligt. Vi kan nog skruva ner termostaten lite till, för det behöver ju inte vara varmt när vi inte är här. Vi vill ju bara hålla det över nollan och se till att det inte blir fuktigt och dant. Nu har vi eldat i kaminen och grejer också, så nu är det tämligen varmt. Fast på något sätt finns det ändå alltid en underton av kyla i en stuga på landet om vintern, tycker jag …

Jag tror att det har klarnat upp en del under kvällen också, för man såg månen och några stjärnor när vi kom hit … Annars var det ännu en grå, blåsig och regnig dag. Det var alldeles mörkt imorse när jag vaknade och då var klockan ändå halv nio. Är det konstigt att man känner sig trött och omotiverad?

image

Stugfika

Vi var inbjudna till Lejonets föräldrar på dagen, så dit styrde vi kosan först … och som vanligt var det fullt av muppar ite i trafiken … Tur att det inte var jag som körde;) 45an är ju inte heller någon rolig väg att vara ute och tuta på för tillfället. Snacka om att det blir skönt när de är klara med alla vägbyggen där! Nåväl, som vanligt fick vi massor utav gott att äta utav Lejonets päron, och trevligt sällskap förstås. Vi hann se första sträckan av skidskyttestafetten på TV innan vi åkte, och då såg det inget vidare ut för Sverige, men vi hade visst knipit bronset till slut ändå:) Vi fortsatte sedan i sportens tema och här tittat på SVTs Sportårskrönika på SVT Play. Som vanligt kom jag ihåg ungefär ingenting utav det som hade hänt under året, inklusive sådant dom jag faktiskt hade tittat på. Sådan är jag, jag tittar gärna på sport, men resultaten fastnar helt enkelt inte i huvudet på mig …

This entry was posted in Livet, Stugan and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.