Regn, regn, regn

Idag blåser och regnar det igen. Det skulle nog till och med bli storm idag, har jag för mig att de sade på väderleksrapporten :-O Men sedan skulle det bli soligt fredag, lördag, söndag … Vi får väl se hur det går med det!

Ikväll skall vi till Faster, så då blir det nog en eller annan kaka, men annars har jag faktiskt inte ätit kakor sedan i söndags. Lite duktigt, eller hur? Inget godis heller, trots att vi till och med fick godis på jobbet en dag. Jag gav bort mitt till Masken :) Så då var jag både duktig och snäll, eller hur? Idag kände jag mig dock väldigt seg efter lunch och tog mig en kopp chockofee (med mjölk och extra socker) ur maskinen efter lunch. Tjockochfet brukar vi annars kalla den … Det var dumt! Det kändes bara onödigt och äckligt efteråt :S Jag får försöka komma ihåg det till nästa gång jag blir sugen, helt enkelt.

Jag behöver börja träna! Men jag vet inte vad jag vill träna, och helst vill jag hitta något som jag kan träna tillsammans med Masken, för då finns det mycket större chans att det blir av. Jag skulle gärna träna tillsammans med Lejonet också, men chansen att vi två hittar något som vi båda vill göra är nog ganska liten … Jogga känner jag att jag skulle vilja börja med, för det är en väldigt käck träningsform som man kan ägna sig åt när och var som helst … men det är också något som är svårt att komma igång med. Jag gillar inte att springa, så enkelt är det. Men jag VILL gilla att springa, och det sägs ju att man kan lära sig … Vi får se om det blir så någon gång. I så fall måste jag dock definitivt skaffa mig ett par bra joggingskor, för jag får lätt ont i fötterna. Idag tror jag inte att jag har någon lust att promenera hem (eller sista biten hem, för hela vägen från jobbet promenerar jag inte, det är sju och en halv kilometer och tar alldeles för lång tid … kanske man kan göra det någon gång när det blir fint väder, men det är också en väldigt tråkig sträcka) men jag gjorde det igår också i alla fall. Lustigt nog påstod min RunKeeper att det var hundra meter längre hem igår än det var i tisdags, men men …

För övrigt var jag en lite duktig gris igår, för jag bakade bröd! Jag tyckte att det blev gott, men Lejonet grimaserade bara. Hm. Fast det var ju bra, för då får jag mitt bröd för mig själv ;)

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Regn, regn, regn

 1. Lisa says:

  Jag promenerade till jobbet igår och det var riktigt gött. Man vaknar liksom på ett lagon lugnt och stilla sätt, inte som när man cyklar och ger gärnet direkt. Även om det var en något raskare promenad än vanligt flanerande kändes det härligt. Fast jag har lite träningsvärk idag. Pinsamt att erkänna att man får det av att gå, men så är det :-)

  • Piglet says:

   Men har inte du långt till jobbet? Jag skulle iaf inte orka gå upp en timme tidigare och gå till jobbet, vilket nog skulle krävas:p Och så le ju vägen aptråkig. Mmm, man vill inte gärna få träningsvärk av promenad, men … C’est la vie;)

 2. Lisa says:

  Jag har typ som du, 8 kilometer. Tar en timme och 20 minuter att promenera. och jar har också aptrist väg – industriområden och åker. Men det är bara att gilla läget om man, som jag, vill ha lite varierad träning – inte bara cykel

  • Piglet says:

   Masken tvingade mig att gå hem idag. Ont i fötterna! Hade inte precis rätt skor … Dessutom bestämde det sig för att börja ösregna :(