Broderiträff

Varför går helgerna alltid så snabbt? Nu är det ju snart måndag igen … Men det här varit en trevlig helg:) Först blev det Fredagsmys med Lejonet … mumsig inbakad fläskfilé med klyftpotatis och sås, samt hemgjord glass till efterträtt … Young Indiana Jones, följt av På Spåret, där vi samlade ihop fler poäng än båda de tävlande lagen;) Lite Criminal Minds blev det innan läggdags också …

image

Det ser skoj ut när folk wii:ar

På lördagen skulle Lejonet iväg och jobba, så vi åt frukost vid åttatiden. Det är ju egentligen en bra tid att vara uppe, trots att det sällan blir så på helgen. Jag satt väl kvar en stund i soffan även efter att han givit sig iväg, men sedan ryckte jag upp mig och städade lite grand. Som vanligt konstaterade jag att det där med dammsugning känns som ett träningspass :S Masken var den första som dök upp och när alla var på plats begav vi oss ut på promenad eftersom vi var rörande överens om att det var “the thing to do” när solen skiner ute och man har goda vänner att prata med. En rätt så skaplig runda blev det till slut, 7,3 km, och det var mycket trevligt att bara knata på och bubbla om allt möjligt:) Efter lite kaffepaus fick vi sedan broderat en stund också. Lisa begav sig hemåt och vidare på nya kalas, Masken övergick till att spela Wii Fit Plus, Masken och jag beställde pizza från Cyrano, JoJo begav sig ut på stan för att äta middag och gå på bio … Masken och jag tittade på “Gladiatorerna” och bestämde oss sedan för att ta en liten promenad till, då vi passade på att handla några saker på Kvantum, som ju har öppet fram till elva. Därefter blev det väl i princip dags för bingen … Men på söndag morgon var vi ganska hurtiga igen. Vi gick upp en kvart över åtta, käkade frukost medan vi såg Mike och Ed i “Wheeler dealers” restaurera en fin gammal bubbla och sedan blev det promenad igen. Nästan sex och en halv kilometer knatade vi denna gång. Det var inte lika skönt ute som på lördagen, men det var skönt med motion och frisk luft:) Därefter fick jag svida om, hämta Lejonet på jobbet (utan att bli alltför stressad av bilkörandet, faktiskt), vänta när Lejonet snofsade till sig och sedan bar det av på dopkalas, eller vad det nu kan kallas, för Lejonets systerson A. Man kan väl inte annat än säga att man känner sig lite som en katt bland hermelinerna i ett sällskap där alla utom en själv är djupt religiösa och man firar en religiös tilldragelse, men men …  Det är såklart ingens fel, men ibland kan jag verkligen bara känna att “jag hör inte hemma här” … Jag kan känna så när man turistar också och kommer in i en kyrka, speciellt de katolska, där det ofta sitter gamla gummor och ber med sina radband … Det känns liksom fel att vara åskådare till något så personligt, något som betyder så mycket för personen i fråga, men som känns tämligen väsensfrämmande för mig, om någon förstår vad jag menar? Det är svårt att förklsra! Hur som helst … Mycket prat blev det förstås och det i kombination med att inte ha ätit någon “riktig mat” gjorde att jag hade sjuk huvudvärk när vi åkte hem. Den botades lyckligtvis ganska enkelt med lite lugn och med hämtmat från Masala. Lite Young Indiana Jones och Criminal Minds blev det före läggdags, som faktiskt blev i ganska vettig tid, eftersom Lejonet var tämligen utmattad efter att ha hajkat med sina juniorer. Han hävdade att de konstant frågade honom saker:) Och ja … Sova är ju allra mysigast när man får göra det med sin älskling.

This entry was posted in Livet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.