PromenadPiglet

Idag “tvingade” Masken mig att gå hem från jobbet. Egentligen sade jag att jag inte tänkte göra det om vädret var otäckt när vi kom ut, men det blev visst så ändå. Jag hade inte direkt de

image

Fina julklappstofflorna är sköna för ömma fötter

bästa skorna för att promenera, så jag hade redigt ont i fötterna när jag kom hem, men … Det värsta var ändå vädret! Det var illa nog den första delen av promenaden, då det bara blåste motvind, men sedan kom det ösregn på toppen av det och det kom precis lagom till när Masken gick åt ett annat håll än jag, så jag inte ens hade sällskap längre. Ack vad blöt jag blev innan jag kom hem! Men man känner sig förstås lite duktig också, när man har promenerar. Sex komma sex kilometer visade RunKeeper, vilket förvånade mig. Sju och en halv, trodde jag att det var. Men nu har de i och för sig bråkat klart med trafiken på ett ställe där man förut fick ta en omväg plus att man kan ta en lite kortare väg via en trappa när man promenerar istället för att cykla … Hur som helst tror jag bestämt att jag skall unna mig en strimma kladdkaka till fikat ikväll! I övrigt vet jag inte om det finns så fasligt mycket att berätta om den här dagen. Det var rätt mycket att göra på jobbet större delen av dagen. Ni vet, en sådan där dag då man blir avbruten så fort man börjar göra något och således aldrig kommer någon vart med det man skall göra. Men men, i slutänden tror jag allt att vi hade saker och ting under kontroll ändå. Hm, der låter som om någon håller på att poppa en enorm mängd popcorn i källaren eller något! Jag undrar vad katten det kan vara som gör ett sådant ljud?!

image

Smallworld

Igår kväll hängde Lejonet och jag med hans systersöner som hade huset för sig själva. B lagade tacos åt oss och bjöd på fika och S försökte klå oss i Smallworld. Mig lyckades han förstås klå, jag är usel på strategispel … Tror inte att taktiken att försöka erövra de landområden som hade kossor på var den ultimata, men … Jag kände ändå inte att jag hade någon chansq. Tycker dock att med tanke på min koko taktik kom jag förvånansvärt lite efter de andra. Lejonet vann förstås, han är bra på den typen av spel. Dessutom har han vinnarskalle. Goa ungar (om man nu får kalla dem det) är de i alla fall. Hoppas att det gick bra för B på hans Privatjuridikprov idag. Jag försökte agera läxhjälp, men vet inte hur bra det gick. Det var en rätt hopplös bok, tyckte jag, som mest blev irriterad på att de kursiverade var femte ord så att ens läsrytm blev helt förstörd, och dessutom spottade ur sig en massa termer utan att ge förklaring till dem. Hm … som tur är var det ju inte jag som skulle ha prov idag;) Det är bättre att små grisar ägnar sig åt pyssel, gos … och promenader …

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to PromenadPiglet

 1. Lisa says:

  Small World är jätteskoj! Ni MÅSTE komma och spela med oss snart!

  • Piglet says:

   Vilket påminner mig om ett problem. Den 11e, då du ville att vi skulle komma och spela, hade vi bokat in drink&glasskväll med Mamma Mu och Peter. Men Dennis och du kanske vill komma till oss?

 2. tesa says:

  Tack snälla!

  Kram Tesa