Ringmärkning

Bild från HandSweden

Vet ni? Man skall kanske inte hålla på att klaga på väder och dylikt, men ibland är det oerhört svårt att låta bli! Jag är så fasligt less på kylan (de senaste dagarna har det känts som om den går genom märg och ben), men framför allt är jag less på halkan! Det är iskana överallt, känns det som … och Piglet stupade på väg till träningen igår. Som tur var så gick det bra även denna gång, jag blev lite öm om rumpan och lite öm om tassarna, men inte mer … Det är ju bara det att man blir så rädd. Och man känner sig så dum … och så blir man vansinnigt arg på det faktum att de inte tycks ha skottat ordentligt någonstans. För övrigt undrar jag vad

Bild från HandSweden

poängen med det värdelösa gruset de lägger ut är. Det är alldeles för stort, det bara rullar omkring ovanpå isen. Jag brukar inte vara någon vinterhatare, men i år har jag god lust att emigrera …

Det är fortsatt lugnt på jobbet … Jag har till och med fått sorterat bort en hög med tråkiga papper som legat i evigheter (finns det något tråkigare än att sortera in papper i pärmar?) och att städa mitt skrivbord. Hyllan ser fortfarande rörig ut, men det är hopplöst. Förut hade jag ett skåp också, där jag kunde gömma undan det som såg mest rörigt ut, men det snodde

Bild från Guldfynd

Stina för ett tag sedan, eftersom hon varken hade hylla eller skåp … C’est la vie. Det betyder väl att det är Stinas fel att det ser stökigt ut?;) I eftermiddag skall Jea och jag på möte om brandsäkerheten, så då händer det i alla fall något! Igår kunde det ju ha hänt något också, men då glömde Annie och jag bort att vi skulle gå på möte med fackklubbsstyrelse. Hoppsan! :-O Nåja, ingen större fara skedd … det brukar inte avhandlas några viktigare grejer på de där mötena, och gårdagens var nog mest till för att bestämma ett datum för årsmötet, och det klarade de av att göra utan oss. Fast lite pinsamt var det ju att vi totalt glömde bort det … 

Bild från Guldfynd

Annars har jag roat mig med att googla vigselringar. Gud, vad det är svårt att hitta något som man tycker om! Jag har någon slags tanke om vad jag vill ha, men jag vet inte riktigt … De är ju inte precis gratis heller :-O Lejonet har väldigt roligt åt det faktum att jag har ångest över alla utgifter. Han tycks inte tycka att jag behöver ha det, eftersom jag ju har besparingar. Ja, men … Besparingarna är ju min trygghet. Jag har ingen bostadsrätt, ingen fancy utbildning, och är inte ens en tiondel så driftig som han är … om något går åt skogen så är besparingarna det jag har, eller vad man nu skall säga. Det är svårt att förklara, men … för mig känns

Bild från HandSweden

det inte lustigt i alla fall, men jag har så svårt att förklara det för den söte … Även om vi försöker att hålla bröllopet tämligen enkelt så kommer kulorna att rulla ändå, den saken är klar … *försöker att inte tänka på det* Några ringförslag har jag i alla fall googlat fram … Någon som har en åsikt? ;) Det kan tilläggas att jag inte riktigt vet priserna på dem, så det kan ju vara fullt möjligt att vissa utav dem faller långt utanför ramarna … 

Ikväll var det för övrigt meningen att vi skulle ha lite bröllopsplaneringsmöte med M och EL, men det blev inte så … ett sjukt

Bild från HandSweden

barn kom emellan … Vi får väl se om Lejonet och jag planerar något själva *fniss* Jag har i alla fall skrivit ner min del av gästlistan … som väl är en tredjedel av den totala, misstänker jag … 

Igår var Masken och jag och tränade för första gången på e-v-i-g-h-e-t-e-r. Eller ja, Masken har tränat mer nyligen, men det var väldigt längesedan vi tränade tillsammans. Zumba gav vi oss på och det var vi inte ensamma om, kan jag säga! Tydligen var det någon slags prova på-vecka på Kristinedal, så alla pass var tämligen fulla. Vi var femtio personer som

Bild från Hedbergs guld

skulle hoppa runt och stuffa, varav en kille. Det gick förvånansvärt bra, måste jag säga, med tanke på den begränsade ytan och alla dessa människor. Det var svårt att hänga med i stegen, men flåsmässigt var det faktiskt inte så farligt som jag hade trott att det skulle vara. En trevlig överraskning! Däremot undrade jag mycket över den där tjocka varelsen som hoppade mitt emot mig hela tiden, henne kände jag inte riktigt igen :P Lejonet blev sur på mig när jag sade det, men jag kände mig mest som en dansande flodhäst. Jag är medveten om att det väl inte riktigt är så illa ställt med min kroppsform, men jag skulle ljuga om jag påstod att

Bild från Hedbergs guld

jag är nöjd med den just nu. Det är ju bara det där lilla problemet att jag har noll karaktär och helt enkelt inte lyckas hålla mig ifrån onyttigheter *suckar* Jag har väl dragit ned på intaget något, men absolut inte tillräckligt, och inte ens så mycket som jag hade intention att göra … Jag är ett hopplöst djur! :’( Jaja …

This entry was posted in Livet, bröllop and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ringmärkning

 1. Masken says:

  MU!! Inte skall man klaga på vädret!!!Har ju vart fiiint att gå hem från jobbet i :) Gött att få lite sol och ljus… sen är ju underlaget inte så bra förstås… ;)

  Svårt med ringar ja… man måste nog prova innan man känner hur de ser ut på… Av alternativen tyckte jag att den näst sista var snyggast… Fast de där från HandSweden är väl sånna man kan sätta ihop många i massor med olika kombinationer?!… Vill man ha en sten som sticker ut är ju oxå en fråga, eller kan den komma i vägen?! PUSS!!

  • Piglet says:

   Egentligen är det ju inte så mycket vädret jag ogillar som halkan. Är less less less på att behöva oroa mig för att jag skall stupa! Duktig du är som promenerar hela tiden! Men om jag skulle promenera när jag slutar fyra så skulle det väl nästan vara mörkt innan jag hann hem, inte så trevligt!

   Trodde nog nästan att den skulle kunna vara Maskfavorit … Jag gillar näst första … och så de från Guldfynd … men som sagt, det är svårt när man inte provat dem. De kanske inte passar mina tassar alls! jag är också tveksam till sten som sticker ut … kanske fastnar i allt?!

 2. Miss Mel says:

  Personally, I think that they all look too shiny and sparkling for something you will wear everyday, but that’s just me. I would probably be more tempted by a really simple gold or pale gold band, either plain or with a very subtle motive, but no diamond. Well, kinda like the second to last ring. :-) But then, of course, that’s just my opinion.

  • Piglet says:

   I see what you mean … but I guess that they won’t look that shiny irl and not when you’ve used them for a while :) I think that a stone is nice, but I don’t think I will want one that sticks out in the end, as such things always get caught on things … I guess that I really must go out and try some rings :) I like the one that you said, too … Sofus pointed out the same one :) I think that one, the last one and the second first are my favourites … but I am so NOT sure :D I might get back with other ideas ;) I wonder though if one could get a ring that is not out of gold, would that be totally wrong? I know some people get platinum rings … but … is silver too plain? Silver is pretty, I think, and it does not cost a shitload of money, like gold does.

   • Miss Mel says:

    Well… plain according to whom? Gold seem to be the most popular colour for wedding rings, but really, I guess it depends on the people who are going to wear it in the end, no? If you really don’t like gold that much, maybe you should go for something else…