Frostig tisdag

Min stackars älskling har gått och blivit magsjuk:( Hoppas att det bara är något tillfälligt och inte någon maginfluensa. Magsjuka är ju inte precis det roligaste här i världen. Som tur är – peppar peppar ta i trä – brukar jag inte bli magsjuk, och det är jag oändligt tacksam för! Senaste gången jag kan minnas var när Masken och jag var. På Guadeloupe, då jag var dålig i en dag (och fick inhemska superpiller som Masken skaffade i hotellets reception) annars är det något jag förknippar med när jag var liten … Vår stackars chef åkte för övrigt på den värre varianten nu när han var i Karibien, han kunde inte äta eller dricka i flera dagar när de var där, fick dropp på flygplatsen, mådde slit på planet hem och fick köras av med rullstol när de landade på Landvetter för att han var så försvagad. Sedan fortsatte eländet här hemma med att han inte fick behålla vare sig mat eller vätska, så frågan är om det är något kvar utav honom när han kommer tillbaka till jobbet. Som min kollega sade så behöver han nog inte oroa sig över extrakilona som han klagade över längre … I slutänden hade visst proverna visat på salmonella, så nu vet han åtminstone varför han blev så sjuk … Usch, stackars! Och stackars Lejonet, även om han förhoppningsvis inte är så illa däran …

image

Idag är det verkligen kallt! – 9,5 visade termometern imorse, och det var verkligen frostigt ute. På hållplatsen dör hemma såg det ut som om naturen själv hadr varit ute och klottrat, med intrikata mönster av froststjärnor på glaset … Det var oerhört kallt att stå och vänta på bussen, som självklart var sen, det vill jag lova!

image

Det var en sådan där dag på jobbet då det känns som om man aldrig får göra något klart innan nästa grej dyker upp … Man blir lätt stressad av sådant :( Men dagen gick fort i alla fall och strax var det dags att bussa sig hemåt igen … och att ta en liten promenad. Därefter måste jag erkänna att jag hängt i soffan med den något ynklige älsklingen. Vi har tittat på ett avsnitt av Young Indiana Jones, i vilket han besökte Indien och Kina och fick lära sig massor om religioner och om att ha respekt för andra människors tro och för traditionell medicin. Väldigt lärorika program det där, garanterat bra för ungar att titta på:) Lite Criminal Minds och ett trevligt svt-program om en dansk man som flyttat till Alaska har vi fått oss till livs också.

Men nu vill den trötta grisen sova!

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.