Time flies!

Det fortsätter att vara kallt och jag fortsätter visst att vara usel på att blogga. Det går onekligen i vågor det där, ibland skriver man varje dag, ibland en gång i veckan. Det är aldrig min mening att dröja i en vecka med att skriva, men ofta blir det så ändå. Jag vet inte vart tiden tar vägen, men försvinner gör den. Det känns konstigt att vi redan är en bit in i februari …

Igår tänkte jag den helt knäppa tanken ”det är inte så kallt idag” när jag tittade på termometern och den bara visade -8. Det är ju galet! För bara några veckor sedan hade man höjt på ögonbrynen åt minus åtta, men nu tyckte man att det inte var så farligt. Det var dock kallt nog, speciellt som det blåste mer än vad det gjort tidigare. Imorse var termometern dock tillbaka under -10 igen. Brr … Det är bättre med kallt och klart än med varmare och regn, men ändå … Lite trött blir man på att frysa! Det är svårt att klä sig rätt, för klär man sig för att inte frysa när man väntar på bussen så svettas man ju ihjäl om man rör på sig, eller går in någonstans …

Efter jobbet åkte Lejonet och jag till Bergakungen och mumsade lite enklare mat i deras café och tittade på film. ”Mission Impossible: Ghost Protocol” blev det, och den var bra, får jag nog säga. En del riktigt spektakulära actionscener, okej story och full rulle. Så mycket att säga om Mikael Nykvists insats har jag nog inte egentligen. Han är inte med tillräckligt mycket för att man skall få någon riktig uppfattning om hans rollprestation. Han känns mest som om han glider på sitt stenansikte och sin lite otäcka blick … Det funkar ju bra för en skurk, om man säger så ;) Herr Cruise såg ruskigt vältränad ut … fast man kan inte riktigt låta bli att undra om han är så koko som det verkar som när man läser om honom. Jag brukar inte lägga så mycket vikt vid allt som skrivs i de där tidningarna – mycket är så uppenbart lögner – men när man hör saker hela tiden så nöts ens försvar ner till slut … och man börjar undra …

Nu väntar jag på att Lejonet skall komma hem så att vi kan äta middag. Som vanligt trodde jag att han skulle komma tidigare än vad han gör … Tur att jag inte har lagat middag utan att vi skall värma. Den tabben här jag ju gjort förr. Nu har jag lärt mig att det bästa för husfriden (eller kanske snarare Piglets sinnesfrid)är att inte laga mat förrän jag har besked om att han är på g eller när han redan är hemma …

Jag är hungrig! Har varit och tränat MLR (mage/rumpa/lår) med Masken, och efter träning blir man ju som bekant hungrig … Tur att jag för en gångs skull kom ihåg att ta med en banan. Jag har en känsla av att jag kommer att vara en pip-Piglet imorgon, för träningsvärk lär det bli! :)

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.