Willkommen!

image

Inbjudningarna är äntligen redo att skickas! Vi har printat, vikt, adresserat, kuverterat och frankerat … I alla fall de inbjudningar som vi har adresser till. Lejonet har några vänner som han inte har koll på var de bör, så de återstår ännu, men … Annars är det äntligen klart! Det börjar minsann att arta sig!

Annars kan man, om man får lov att vara en gnutta gnällig, klaga lite grand på vädret. Det finns i och för sig en väldigt positiv sak med det och det är att isen snart har försvunnit, men man blir ändå inte särskilt glad utav regn och blåst och mörkgrå himmel … eller av att bli plaskblöt när man går ut.

För övrigt är jag lite ilsk på Posten idag. Jag hoppas att de kommer att göra ett bättre jobb med våra inbjudningar än de gjorde med Mamma Mu och Alvins samt Anki och Ulfs julkort, vilka båda dök upp i brevlådan IDAG. Hallå? Dessutom fick jag en påminnelseavi om ett rekommenderat brev, fast något AVI har jag inte fått förut. Och jag som var arg på Forex för att de inte hade skickat något … Tummen ner för Posten idag!

Jag hörde en rolig spådam på radion som utan minsta tvivel förutsade att Kronprinsessans bebis kommer att födas den femte mars klockan tolv och att det kommer art vara en pojke. Han kommer att vara ett vackert barn och snäll, och han kommer att få Eugen som ett utav sina namn. Dessutom kunde hon berätta att han så småningom kommer ägt få ett syskon och att det då blir en flicka. Jag säger då det! Vi får väl se hur många rätt hon prickade in när det väl beger sig. Piglet är en tvivlande människa och tror förstås inte alls på sierskor. Det skulle ju i så fall betyda att saker och ting redan var bestämda och att vi egentligen inte kan påverka vad som händer och det vägrar jag att tro på!

Jaja, det fanns nog mer jag skulle säga men jag är SÅ trött och behöver sova. Två dagars ensamarbete och alldeles för mycket funderingar i huvudet gör en utmattad! God natt!

This entry was posted in Livet, bröllop and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.