Välkommen lilla prinsessa

En liten prinsessa är född! Alla flickor är väl prinsessor i sina föräldrars ögon, men i det här fallet är det ju en prinsessa ”på riktigt” också. Jag skulle tro att Victoria och Daniel är glada idag. Det hoppas jag att de är. De verkar vara sympatiska människor. Sen får vi väl säga grattis till alla andra nyblivna pappor och mammor också, tycker jag. Grattis! 

Till den lilla prinsessans ära skiner solen vackert på stadens alla hissade flaggor. Om man inte visste bättre kunde man tro att det är vår. Eller att det är skönt ute, vilket det då rakt inte var senast jag stack ut näsan. Det blåser en massa, ser ni. Jag hoppas fåfängt på att det skall ha slutat blåsa, så att man kanske kan promenera lite … men vi får se. Det beror nog också på huruvida Masken har några skor att låna ut. För promenera hem i mina gummistövlar har jag då rakt ingen lust med! Lite motion skulle nog inte sitta fel dock … Den här veckan har det blivit mycket litet utav den varan, men desto mer godis och socker. Jag intalar mig att jag skall ta tag i saken ”nästa vecka”, min vana trogen. Ibland behöver ens hjärna/hjärta socker. Det är bara så, oavsett om det är nyttigt eller ej. 

Idag har jag sluppit jobba ensam = skönt! Men ack vad jag är trött …

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.