BAs kostymval

Vår käre BA fyllde år och jag ville skicka ett kort … men naturligtvis hade jag inte något kort som passade till en kille, så inspiration eller ej, jag fick knåpa ihop ett. Om jag får säga det själv så tyckte jag att det blev ganska trevligt … och syftar förstås på att BA ännu inte köpt någon kostym till bröllopet, så han kunde ju få några färgförslag ;)

*Cardstock från Slöjd-detaljer
*Mönsterpapper från Panduro Tilda Summer Blues
*Ballongkonfetti från någon trevlig mataffär
*Paketsnöre
*Happy birthday-stämpel från Panduro
*Blompunch från Nellie Snellen
*Bladpunch från Nellie Snellen
*Pärlknappnålar från Willys
*Groom Edvin från Magnolia Sweet Wedding

Jag gjorde kortet efter Milo Liljas skiss, och anmäler det därför till hennes tävling (som håller på fram till 15 mars) :) Skissen såg ut så här:

This entry was posted in Pyssel and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to BAs kostymval

  1. Milo says:

    Häftigt med olika färger på kostymen! =)
    Fin tolkning av min skiss. Vad roligt att du ville vara med i min utmaning. Välkommen tillbaka.
    kramar Milo