Äntligen fredag!

Veckan har gått snabbt och nu är det fredag igen. Även om dagarna har flugit förbi, är helgen ändå välkommen. Det skall bli skönt med sovmorgon! Och den här helgen är Lejonet hemma, så det blir extra mycket gos. Och förhoppningsvis lugn och ro … Planen ligger ungefär på att försöka hitta kläder till Lejonet inför bröllopet, tittat på finalen i Melodifestivalen med Masken och åka iväg på födelsedagskalas för Lejonets syster M. Det har talats om vackert väder till helgen, så vi hoppas på det. Just nu är det grått, trist och lite blött … Inte inspirerande för fem öre. Jag kände inte ens för att gå hem utan tog spårvagnen sista biten, mina intentioner om mer motion till trots. Hörrni, ni måste hjälpa mig! Jag behöver coachning …

The Grey Poster

Snodd från IMDB

Igår lyckades jag faktiskt att titta på en film utan att somna. Det ni! Vi såg “The Grey”, som var en bra men inte precis upplyftande film. Ett gäng hårdföra arbetare störtar i Alaska med ett flygplan … Bara några få överlever och försöker att ta sig från kraschplatsen till civilisationen, genom snöstormar och kyla … och hela tiden jagas de av en flock mycket ilskna och människoätande vargar. Det går inte särskilt bra för dem, kan man väl säga … Överlevnad, samspel mellan människor, livet och döden … och, som sagt, mycket otäcka vargar. Och jag som brukar gilla vargar ;) De här var då inte det minsta sympatiska. Å andra sidan fick man inte se mycket mer av dem än glimmande ögon och bitande käftar. Liam Neeson spelar huvudpersonen Ottway, som blir gängets okrönte ledare, och han är ju alltid sevärd. Trots att den var deprimerande tror jag bestämt att filmen får fyra knorrar ;)

This entry was posted in Filmer, Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.