Vår i luften

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Nu måste det väl ändå vara vår? Man blir så mycket gladare när vädret är vackert, visst?

image

Igår kväll tog vi faktiskt en promenad efter middagen, och det kändes så skönt att kunna vara ute även på kvällen. Nog för att solen drog sig undan ganska snabbt och temperaturen då skönt drastiskt, men ändå … Det är så härligt att känna att det finns liv även efter klockan fem ;) Vi knatade in till stan och drack lite te på Condeco … mysigt. Som sagt blev det sedan rätt så kyligt, så det var gott att krypa in under filten hemma i soffan och titta lite på ”CSI: NY”, ett gammalt och ett nytt avsnitt. Jag försökte mig även på att virka lite grand, men efter ett tag fick jag repa upp alltihop, för inte blev det rätt inte. Jag som hade valt att ge mig på ett mönster med  beteckningen ”enkelt”. Hm … Jag får väl ge det ett nytt försök ikväll, om jag hinner. Det där med popcornmaskor var svårt! Ikväll skall vi dock på gå hockey, så jag vet inte hur mycket tid det blir hemma. Igår gav jag i alla fall upp och valde att brodera lite istället. Att brodera brukar gå bra.

Hittills i veckan har det varit lite segt på jobbet. Ack vad rastlös man blir då! Och A. är ännu värre än mig, hon blir alldeles tossig när hon inte har något att göra ;) Men så blir det ibland … snart nog kommer vi att klaga över att det är galet stressigt igen, tror ni inte? Den här veckan måste vi dessutom jobba sex dagar, det blir totalinventering på lördag. Jag kan inte påstå att jag ser fram emot det, men jag får väl försöka tänka på komptimmarna som jag tjänar in ;) Och på att vi skall åka till Rom nästa torsdag. Längtar! Min jobbarkomis Stina skall åka till Paris nu på fredag … Lite avundsjuk blir man då! Paris är ju det bästa … men jaja, vi skall ju också dit snart, i maj … som herr och fru :)

I lördags fick även Lejonet klart sin outfit till bröllopet. Eller ja, han skall köpa en skjorta också, men annars är det klart. Han kommer att vara så stilig! :) Vi sprang runt i alla affärer vi kunde komma på för att titta på kostymer (och sprang på JoJo och Dan på Zara, minsann), både kedjor och herrekiperingsaffärer. Det blev Dressmann som tog hem inköpet till slut, vilket ju var tämligen bra för Lejonets plånbok också ;) Man blir lite besviken när man är på de lite finare butikerna, för när man känner på de svindyra kostymerna känns de inte det minsta lyxigare än de som finns på t.ex. Dressmann eller H&M. Jag hade i alla fall inbillat mig att man skulle känna någon skillnad, att det skulle vara finare tyg eller något åt det hållet. Uppenbarligen hade jag fel! Men hu så besvikna vi blev när vi kom ut i lördags. Solen sken ute och vi såg fram emot en härlig vårpromenad till staden, men verkligheten var en annan. Det blåste en elak och kall snålblåst som förstörde alltihop. Halvvägs till stan hoppade vi på spårvagnen …

Melodifestivalsfinalen firade vi väldigt lugnt och stillsamt, Lejonet, Masken och jag. Vi åt fruktsallad, rollokolor och salta pinnar och var allmänt slöa och avslappnade :) Det var ju trevligt att det var rätt låt som vann också … Inte alltid man känner så! Jag skickade en röst på Loreen och en på Top Cats jag :) I övrigt innehöll helgen en liten promenad med fika vid Gunnebo och födelsedagskalas för Lejonets syster.

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.