Grodigt grattis

Fastern fyller år, och gör man ett kort till henne så vill man gärna ha med en groda, för hon fullkomligt älskar grodor. Jag har en liten låda med söta keroppigrodor som står här på mitt skrivbord, så jag passade på att använda en utav dem. Det var längesedan jag köpte Sanriosaker, inser jag nu, (förmodligen för att de inte är så pysselinriktade, utan mer åt brevskrivarhållet?!) undrar om de fortfarande är lika söta? :) Keroppi och Purin är mina favoriter, vilka är era? :)

Hur som helst så gjorde jag kortet efter Umenorskans skiss hos Veckans Skiss!

*Card-stock från Slöjd-detaljer
*Randigt papper från en förpackning som jag köpt något i någon gång ;)
*En bit av en textstämpel från Magnolia, som jag fått av Ninor
*Keroppigrodstämpel från Sanrio
*Blompunch lånad av Masken
*Bling från Panduro
*Text utskriven på datorn

This entry was posted in Pyssel and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.