Livstecken

Bloggar du? frågar Alex, och jag svarar ja, samtidigt som jag inser att det var länge sedan. Inte lika längesedan som det var Alex bloggade (vilket vi konstaterade var 2009) men länge nog. Jag tänker på det nästan varje dag, men det blir helt enkelt inte av. Ibland tror jag att det ramlar mellan stolarna därför att jag tvekar mellan att skriva här, i den publika bloggen, eller skriva i min gamla, ”bara för vänner”-blogg på LiveJournal. När jag bloggade på Lunarstorm och senare på LJ så skrev jag verkligen om allt, och det är en befrielse i sig. Då kan man bara babbla på om allt och inget och det tenderar att bli mer känslor än händelser … speciellt om man är olycklig. Ibland funderar jag på att skriva på båda ställena, men det är nog där det stöper. Då tänker jag det, men orkar istället inte skriva någonstans. Ungefär samma princip som när jag inte får något gjort utav det jag behöver göra. Jag vet att jag behöver putsa fönstren, städa garderoben och organisera skrivbordet t.ex. men kan inte bestämma mig med vad jag skall börja med och följaktligen gör jag inget utav det. Hemskt men sant, jag fungerar så. I övrigt hade jag ju tänkt blogga från Rom, men det blev inte så heller … Vi var helt slut om kvällarna och somnade tidigt och tämligen omgående. Inte bara jag utan även Lejonet var väldigt pro att gå till sängs tidigt och sova … När Lejonet hellre går och lägger sig än tittar på film, då är det illa ;)

Min nya väska från Rom som jag är lite kär i :)

Idag är jag jätte jätte jättetrött, just för att vi såg på film igår kväll och inte gick och lade oss förrän efter elva. Inte för att jag höll mig vaken hela filmen (vi tittade på senaste Tintin-filmen, på svenska, så att namnen blev riktiga) men ändå … ZzZ … och då har jag ändå sovmorgon den här veckan och börjar först klockan halv åtta. Lyxigt va? Nackdelen är ju att jag måste jobba till fyra då, förstås … Det är skönt att sluta klockan tre, för det känns som att det är så mycket utav kvällen kvar när man kommer hem. Att man sedan är för trött för att utnyttja den är en annan femma :P  

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Sitter man inne kan man lätt tro att det är helt underbart ute, men tyvärr förstör blåsten det. Hittar man ett hörn där det är lä måste det dock vara mycket trevligt! Just nu vet jag egentligen inte om jag har något jättespännande att skriva, jag ville bara skriva :) Igår var Lejonet och jag och kikade på festlokalen till bröllopet, och det skall nog bli bra, skall ni se ;) Fast det vore definitivt att föredra om det inte blåser storm och regnar på bröllopsdagen. Nå, det skulle vi förstås inte vilja oavsett. På bröllop skall det vara fint väder, inte sant? Jag har för övrigt fortfarande inte tagit tag i det där med frisören. Helt otroligt att jag kan dra mig så mycket för det, men det gör jag … Varje dag tänker jag att jag skall ringa, sedan kommer jag på någon anledning att skjuta upp det till morgondagen. Hopplös gris, det är vad jag är :-O

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Livstecken

 1. Mély-mélo says:

  What is it you are saying about your “friends only” blog on LJ? *curious*

  • Piglet says:

   That I sometimes end up not blogging at all because I can’t decide wether to write my friends only blog or this one. Much like I do when it comes to household work. I can’t decide between doing the vacuuming or washing the windows or cleaning the wardrobe, which ends with me not doing any of it …

   • Mély-mélo says:

    How about writing short entries, but on each? Ever thought about that?

    (When it comes to housework, I tend to be the same. I Can’t decide, so I tell myself, why not read a book instead? ;-) )