Scraplagrets CC: utmaning tre, resväska

Ännu ett alster till Scraplagrets Påskcrop … En tricky utmaning där man skulle tillverka en liten resväska i papper efter en mall, och med någonting stämplat eller utklippt från ett designark inuti. Jag brukar inte göra så mycket pyssel åt det här hållet, men jag tyckte att resväskan var söt så jag gjorde ett försök … Tid tog det, kan jag säga, och pilligt var det, men en väska blev det till slut i alla fall:

Jag har använt mig av diverse papper som jag hade hemma, men som jag inte vet var jag har köpt dem :) Stämpeln inuti med jordgloben (som väl måste vara Amerikansk, med tanke på perspektivet?!?) tror jag bestämt är från Muji :)

Vill ni se någon dom har gjort en riktigt cool resväska tycker jag att ni skall kika in hos Pojjo! Jag bara älskar hennes Dumma mej-väska :)

This entry was posted in Pyssel and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Scraplagrets CC: utmaning tre, resväska

  1. stephi says:

    Vilken fin väska du gjort! Ja..jag vet att den e pillig..haha
    Jag svor flera ggr per väska…
    Stort lycka till och tack för att Du vill vara med!

  2. pojjo says:

    Jätte snygg väska och kul med jordgloben på insidan :D