ZzZ zZz

TröttisPiglet här. Tröttare än tröttast. Trött på att vara trött. Igår somnade jag när jag kom hem … men jag lyckades åtminstone att läsa ut en bok också, innan mitt söta Lejon kom hem. Min julklappsbok från Mély närmare bestämt, ”Crime machine” av Giles Blunt. En bra bok, precis som Blunts tidigare. Nu vet jag inte vad jag skall läsa. Har försökt börja på en bok av Mons Kallentoft, men jag vet inte … jag tycker att den är jobbigt skriven. Frågan är om man skall försöka läsa lite mer, eller om man skall läsa något annat. Om man skall läsa en ny bok, eller läsa om en av alla de böcker man tänker att man vill läsa om. Game of Thrones-böckerna, till exempel. Vi såg andra avsnittet av säsong två av TV-serien igår, och man blir ju så förvirrad av alla dessa människor och intriger … så kanske skulle jag läsa om böckerna för att få lite koll … åtminstone bok ett, så att säsong två fortfarande har lite spänning kvar. Jag vet ju ungefär vad som händer, men minns inte alls. Nå, vi får se. De är rätt tunglästa de där böckerna, så jag kanske väljer något mer lättsmält :)  

image

Maskens fina tårta

Eftersom jag inte orkar skriva en lång och utförlig påskrapport (som förmodligen ingen vill läsa) så kommer här ett sammandrag av Påsken som gick:
Skärtorsdag: Snurr på jobbet, såklart, och Gud vad skönt det var att få gå hem vid tolv! Promenerade med Masken, handlade i Gamlestaden, lagade rostbiff och potatisgratäng, mös med Lejonet.
Långfredag: Mysfrukost, TV, tur till IKEA och Coop, städning och mys.
Påskafton: Mysfrukost, städning, påsklunch & promenad hos mor & far på landet, med Masken, Faster och Pelle, TV.
Påskdagen: Mysfrukost, förberedelser, födelsedagsmiddag hemma hos oss, elva personer totalt, Lejonet lagade soppa och lammstek, jag gjorde potatissallad … fruktsallad i till efterrätt och så kaffe-kaka förstås. Fina presenter. TV.
Annandag påsk: Födelsedagsfrukost. Massa, massa regn, så Lejonets plan om att åka till Nordens Ark blev det inget med. Vi slappade, gick en sväng på stan, åt lunch på den franska bistron bredvid Buttricks (vet inte vad den heter), gick på bio och såg ”The Hunger Games” som var hemsk, men väldigt bra. (Måste säga att det känns lite konstigt att det är elvaårsgräns på den!) CSI hemma i soffan.

Nu har jag säkert glömt att nämna något, men det är ju så det blir när man inte orkar skriva varje dag :P Någon utav dagarna så såg vi film på TV, närmare bestämt ”Den tredje vågen”, som Lejonet kom att tänka på när Reid i ”Criminal Minds” pratade om den. Jag brukar ju inte titta på svensk film, men den var faktiskt bra … även om det alltid känns lite konstigt när de pratar svenska på film, om det inte är barnfilm ;) Reid nämnde den som sin favoritgangsterfilm, kan tilläggas, och han sade titeln på svenska, även om det knappt gick att urskilja ;)

 Det är en extremt seg dag på jobbet idag. Igår var det massor att göra, idag nästan ingenting. Nog för att det kan vara skönt med en lite lugnare dag, men det kan ju få hända någonting! Tur att Ida kom på besök med sin söta bebbe en stund, så att vi fick lite förströelse ;) Både Sandra och jag håller på att somna, tror jag … Man blir så SEG när det inte finns något att göra … och jag behöver ju, som bekant, inte någon ytterligare anledning att bli seg, jag är seg ändå. Längtar till helgen när vi skall åka till stugan :)

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.