Fredag är inte mys utan Lejonet

Nej, utan mitt gosiga Lejon är fredag bara fredag, inte fredagsmys. Men det är skönt att det är fredag ändå. Det har varit en lång vecka! Hittills i år tycker jag att veckorna bara har sprungit iväg, men den här kändes ofantligt lång. Det var inte bara jag som tyckte det, utan det verkade vara en allmän känsla, åtminstone bland mina arbetskamrater.

Jovisst, det har varit en knölig vecka på jobbet, men jag tror inte att det bara var det. Det var knappast den första struliga veckan vi haft … ändå bara segade tiden sig fram. Igår var det nog hälften utav oss som inbillade oss att det var fredag … och när vi insåg att det inte var det så tyckte vi att det borde varit det. Det är SÅ skönt att arbetsveckan är över. Det är helgdagar i antågande och det betyder alltid strul på jobbet. Kunder som inte alls kan förstå att det blir ändringar i leveransschemat när det är röda dagar i almanackan och så där … om de över huvud taget har koll på att det är en röd dag på g alltså. Ärligt, vem håller egentligen koll på de här strödagarna, första maj, Kristi himmelfärd etc? Jag vet inte om jag hade gjort det om det inte vore för jobbet. Jag röstar för att vi behåller jul, nyår, påsk och midsommar och byter ut de andra mot en extra semestervecka. Deal?

Lejonet är iväg på läger och Piglet måste roa sig själv. Jag somnade på soffan när jag läste “Game of thrones” och fastnade sedan framför en dokumentär som jag tror hette “Min mamma är terrorist”. Insåg att jag var tvungen att äta något, det fick bli korv och cole slaw. Vem orkar laga riktig mat bara till sig själv, liksom? Annars har jag suttit vid skrivbordet och pratat med lite folk på Facebook samt gjort klart korten som Ninni beställde utav mig. Man skall inte tänka på hur mycket tid man lägger ner på varje kort, då blir man mörkrädd ;) Det skulle ju inte gå att sälja dem med en vettig timlön, den saken är klar ;)

Man kanske borde gå och lägga sig snart … men det är ju inte lika mysigt utan Lejonet. Saknar mitt underbara gos! Hm, imorgon är det bara TRE veckor kvar till bröllopet. Hur  gick DET till?

Snodd från Facebook

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Fredag är inte mys utan Lejonet

  1. Gavin says:

    Säkert på att jag har sett den någonstans…

    • Piglet says:

      Ja, men den var ju så klockren ;) Fast sedan blev det lite aktivare helg än så i alla fall :D