Helg i goda vänners lag

Ibland går det alldeles för länge mellan gångerna man träffar sina vänner! Varje gång vi träffar Mu så säger vi att vi inte skall låta det dröja lika länge till nästa gång, men likväl dröjer det för det mesta lika länge i alla fall. Men nu vet jag i alla fall att vi ses igen inom två veckor ;)

Hur som helst så träffades Mamma Mu, Masken och jag igår vid Vallhallabadet för att testa på AquaZumba. Mu hade dock haft vissa problem med att få besked om huruvida det skulle vara någon zumba eller ej, eftersom det tydligen inte var något man behövde ha koll på för att jobba i receptionen på badet. Ibland kan man ju inte annat än skaka på huvudet! Det var i alla fall zumba och vi var där. Innan tog vi en liten fika i cafeterian, under fejkpalmer, och satt och bubblade lite. Vi hann också med att bada lite bubbelpool innan det var dags att försöka dansa i bassängen. Instruktören var en söt liten hoppetossa som lät som om hon kunde vara från Brasilien och som gjorde sitt bästa för att få oss att vicka på höfterna och sparka med fötterna. Vi såg säkert roliga ut, men det var skoj!

image

Efter höftsvängandet var vi förstås vrålhungriga så vi letade oss till Trattoria da Pasquale där vi åt pasta och drack vin och pratade en massa, nästan till stängningsdags. Det låter nog värre än vad det var, de stängde klockan elva, men … att vara ute på stan till efter tio är ganska sent för denna sömniga trio ;) Lejonet var i Sthlm torsdag-fredag och hans tåg var inte inne i Götet förrän kvart över elva så jag var ändå hemma före honom, och hade nog nästan somnat när han kom hem. Det var skönt att få krama på honom igen!

I morse kunde man trott att Piglet hade druckit mycket mer än ett glas vin på kvällen, för jag kände mig väldigt seg och sådär torr i munnen som man lätt blir efter att ha druckit vin … Hade dessutom ont i halsen, men det gick faktiskt i princip över efter att jag ätit lite honung :) Helgmorgonsfrukost är alltid mysigt … och lite segt … men till slut kom vi iväg till stan i alla fall. Vi hade planer på att spela bowling, men vi åkte in till city först för att få oss något i magen – det blev att vi fikade på vårt stammishak Ahlströms - och sedan blev vi kvar i stan. Vi shoppade klockor på Ur&Penn på Korsgatan, image

Lejonet köpte en kavaj på Brothers Outletbutik och ett par skor på Skopunkten och så fikade vi igen, för att fördriva tiden och för att Piglet hade ont i fötterna, på Espresso House i Femman. Bäst som vi satt där och tittade ut över nordstadstorget så kom där en Flash Mob och började dansa. Det var skoj :)

Vi mötte upp Masken och åkte för att fira JoJos födelsedag hemma hos Dan. Vi hade fått en lustig beskrivning hur man hittade hem till honom av JoJo, och lyckades hitta dit till slut … även om vi gick åt fel håll i trappan. Suterränghus är förvirrande! Dan & JoJo verkade lite stressade … och höll på att fixa massor med mat och grejer … men vi hade trevligt ändå ;) Lisa var där också och vi satt och bubblade. Maten dröjde en stund, men när den väl kom visade det sig, förstås, att den varit värd att vänta på. JoJo är bra på det där med mat! Och Dan också, tror jag. Det är mysigt att se de där två tillsammans … de tycks verkligen ha funnit varandra <3 Vi satt och pratade om ditten och datten och hade trevligt tills vi framåt kvällen allihop började gäspa ;)

Kort och gott: det är mysigt att hänga med sina vänner!

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.