Shoppinggris

Okej! Jag tror att det är dags att belägga Piglet med köpstopp! Som om inte den här månaden kommer att bli dyr nog (mindre än två veckor kvar till bröllopet nu – gaaah) så har grisen köpt en ny cykel, en ny klocka och precis alldeles nyss två par Palladiumkängor (från Amazon.co.uk). Plus att det snart kommer att ramla ner en beställning med pennor och några stämplar från Scrapfabriken (som jag visserligen betalade för för ungefär två månader sedan) och en beställning med stämplar och annat som jag, tillsammans med de andra Pysselvännerna, gjorde från 1-2-3 Stitch härom veckan. Det här är INTE bra! Som sagt, nu får det vara nog för ett tag, tror jag bestämt. Det är ju så att man skäms *rodnar* (Fast jag kom just på att jag behöver köpa en vit kofta också … ifall det inte är varmt den nittonde)

Product Details

Bild från Amazon.co.uk

Lejonet har övergivit mig och gått på bio. Nej då, så är det förstås inte alls. Jag hade fått gå med om jag hade velat, men … hans vänner uppskattar säkert att han inte alltid har mig i släptåg, så jag tackade nej. Jag kommer säkert att få se filmen (“The Avengers“) tids nog ändå … om inte Lejonet tycker att den är fruktansvärt dålig förstås, och i så fall har jag ju inte missat något, eller hur? Så … jag tröstar mig i min ensamhet med att shoppa skor ;) Har ju faktiskt haft önskan om att köpa ett par Palladium ganska länge och har tittat och tittat … Det var kanske inte riktigt meningen att jag skulle köpa två par, men jag kunde ju inte bestämma mig för vilka jag skulle ha ;) Och eftersom jag hittade en Product Detailsrabattkod(man fick rabatt för att det är bank holiday *fniss*) så kostade två par skor, varav det ena paret dessutom med lite över 100SEK i frakt, ungefär som ett par hade kostat i affären här. Hm, det är tur att jag har fått löneförhöjning;) Med tanke på att vi har en del planer på vad vi vill göra vid stugan så lär väl inte utgifterna vara slut i och med att bröllopet är över …

Det är mindre än två veckor kvar! Jag måste erkänna att jag börjar känna mig nervös nu. Förut har jag ju mest fnattat över allt som skulle fixas innan, men nu börjar det bli själva bröllopet som gör mig nervös. Jag kan inte sätta på fingret på vad – men det är inte att jag skulle ha ångrat mig om att jag vill gifta mig med Lejonet, vilket han frågade förut idag – men … det är ju en STOR GREJ! Och dessutom tycker jag inte om att vara i centrum … och det är liksom svårt att undvika det på sitt eget bröllop! Dessutom finns det fortfarande några grejer som behöver fixas, och lite sista grejer som skall göras, och så måste jag ju fixa det där med frisören … och så måste jag hämta klänningen nästa måndag …. och …. och … JAG VILL INTE TÄNKA PÅ DET! Ett bröllop är en alldeles för stor grej för en liten gris som jag! (och jag har snart tuggat av alla mina naglar igen)

Idag har vi för övrigt nästan inte gjort något alls. Jag försöker att inte ha dåligt samvete över det. Som Lejonet sade så kan man faktiskt unna sig att ha en slappardag ibland … men … jag har så svårt att tänka så. Speciellt som solen sken idag. Dock har vindarna varit kalla hela helgen, så det har inte varit så skönt ute som man hade kunnat önska att det skulle vara. Enda gången vi var ute var när vi gick till affären för att handla lite mat att äta till middagen. Annars har vi mest tittat på TV. Det mest effektiva jag gjort idag är att putsa lite i köket i morse, men det var inte direkt så att jag hade energi till att göra den storstädning jag hade velat göra. Broderat lite har jag gjort också … och så har vi tittat på “CSI NY” och en massa “Big Bang Theory” …

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.