Freitag

Jaha, då var det fredag igen. Veckorna går så fort! Imorgon är det bara EN vecka kvar till den stora dagen. Helt otroligt! Jag kan inte riktigt fatta det … Måste erkänna att jag är nervös nu! Brr.

Hoppas verkligen att det blir bättre väder till nästa helg! Jag tittade på Yr igår och då såg det i alla fall ut som att vädret skall bli okej den nittonde. Hoppas, hoppas, hoppas! Det får INTE bli som de två senaste dagarna, då vi haft halv storm och syndaflodsregn. Inte det minsta trevligt, och jag vill inte tänka på hur hemskt det skulle vara att försöka ta sig fram i brudklänningen utan att smutsa ner den om det regnar så här …

Igår var Pigletgrisen duktig och ringde hela tre obehagliga (i Piglets värld, säkert inte i någon annans) samtal. Vaktmästaren (för att påpeka att vårt badrumsavlopp är kajko och att filtret i torktumlaren är trasigt), frisörskan (för att stämma av inför uppsättningen på bröllopsdagen) och Ramonas (för att kolla när det egentligen var jag skulle komma och hämta min klänning). Stor applåd för Piglet! Det gick förstås alldeles utmärkt, så varför hade jag haft ångest och skjutit upp det så länge? Ja, det kan man ju fråga sig. Helt slut kände jag mig dock efteråt … och än värre så när vi hade haft möte fram till halv sex på jobbet … Möten blir man trött av!

Idag skall jag hämta vårt paket från 1-2-3 Stitch!! Egentligen skulle jag hämta det igår, men det skulle betalas “importavgift” för det och det kunde man visst inte göra om man inte hade ett “riktigt bankkort” så tji fick jag. Jag har inget bankkort från någon av storbankerna ju. Får skaffa fram lite kontanter på vägen hem så att jag kan få ut paketet och sedan skall jag frossa i innehållet ;) Alltihop är ju inte mitt förstås … Undrar om Masken och jag kommer ihåg vem som beställt vad. Skulle tro att JoJo och Lisa har koll på sitt eftersom de bara beställde 2 broderier resp. 2 dies. Jag fick i alla fall äntligen mina pennor och stämplar från Scrapfabriken igår! Tjoho! Orkade aldrig testa dem igår dock … får hoppas att jag har pyssellust ikväll. Måste dock erkänna att när jag gick upp imorse tänkte jag bara “i eftermiddag när jag kommer hem skall jag ta en tupplur”. Hm. Då är man trött. Lejonet påstår att den stund på dagen då jag är gladast är då jag får gå och lägga mig :-O

Annars tror jag att det är läge att dansa soldans … Jepp.

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Freitag

 1. Lisa says:

  Är väl ändå en VECKA kvar?! Annars kan inte jag komma…

 2. Gavin says:

  Jag skulle hoppa över all möte om det gick. Duktigt Piglet!

  • Piglet says:

   Haha, tack:) Möten är väl okej, om de är givande, men det händer alltför sällan