Gräsänka

Lejonet är iväg på konferens. Det känns tomt när kvällen kommer och han inte är hemma. Ingen att krypa upp i soffan med. Under dagen har jag blivit road av Masken, men det är ju söndag och arbetsdag imorgon, så hon har knatat hem till sig nu. Jag hoppas att mitt goslejon har det bra där han är – det lät så när jag fick sms förut – men jag skulle hellre vilja att han var här;) Speciellt sim han har jobbat så himla mycket det sista … Blir ju lite orolig att han skall ta knäcken på sig själv :p

image

Idag har Masken och jag tagit en promenad. Jag ville mata änder med vårt överblivna bröd så vi gick förbi tältplatsen, där det ju brukar finnas änder, men dem fick man visst inte mata längre. Det satt en stor skylt vid dammen om det. Attans! Hur som helst så tyckte vi att vi behövde något i magen själva, så vi promenerade upp till cafét vid Delsjön och åt varsin wrap i solen … och sedan knatade vi förstås hem också. Lite över 8km blev vår promenad. I övrigt har vi hunnit med lite Wii My Fitness Coach, lite pyssel, att packa upp muggarna vi målade på möhippan och att hälsa på hos föräldrarna. Sedan gick Masken som sagt hem, och jag promenerade iväg och lämnade in våra nycklar till husvärden. Nu vet jag dock inte vad jag skall hitta pp. Se något på Tv och brodera kanske?

image

Igår var vi inte så jätteaktiva, herr Lejon och jag, men en promenad och fika vid Gunnebo orkade vi i alla fall med … och att lämna in Herdmobilen på tvätt (vi gick en promenad under tiden) … LITE pyssel blev det för min del, men jag hade inte så mycket inspiration, tyvärr. Annars blev det Tv och gos ;) Vi såg bl.a. på “Paycheck” fast jag somnade ifrån den en stund, så kanske jag behöver se om en bit. Det var ju en ganska intrikat historia, trots allt …

Börjar känna mig sömnig igen. Jag är ju hopplös! Är fikasugen också … Men att fika utan Lejonet är ju inte riktigt lika mysigt som med Lejonet …

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.