Julkort #1, 2012

Eftersom jag tröttnat lite på bröllopskort och som alltid längtade till årets julkortsmakeri så blev jag jätteglad när jag såg att Mollys Scrapbooking som en utav sina sommartävlingar hade en utmaning där man skulle göra ett julkort eller en jullayout. Förra året gjorde jag första julkortet i juli, nu blev det i juni … Hur skall detta sluta? Jag skall nog inte göra ett i veckan i alla fall, för då får jag bara för många …

Så här ser alltså mitt bidrag till Mollys julkortstävling ut:
*Card stock från Panduro
*Presentpapper x2 från Panduro
*Presentpapper från bröllopspresent
*Floral Punch Rose Flower Small från Nellie Snellen (Hobby och Hantverk)
*Stickles Xmas red från Ranger
*Glitter stick från Panduro
*Trähjärta från Pictura (Coop)
*Blingsten från Panduro
*Stämpel The Christmas Fairy (Hobby och Hantverk) målad med ProMarkers

This entry was posted in Pyssel and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Julkort #1, 2012

 1. Lisa says:

  Underbart! Betyder detta att det är fritt fram för julkort nu då?! Så kanske jag hinner få klart några :-)

  • Piglet says:

   Det tycker jag absolut! Både att det är fritt fram och att du skall börja ;) Jag skall nog inte göra ett i veckan från och med nu som jag gjorde förra året, för jag vill gärna ha kvar några att göra till vår träff den här gången ;) Men vi får väl se … jag kanske hittar någon rolig utmaning ;)

 2. Ja visst är det kul att göra julkort mitt i sommaren. Ditt kort är jättesött. Så vackert motiv. Tack för att du deltar i utmaningen hos Mollys Scrapbooking.

 3. Lilo says:

  Vackert!!! Jag borde skapa julkort, brukar ha 2-3 stycken när det är dags. Ditt är så himla fint!

  • Piglet says:

   Tack så mycket, Milo, vad glad jag blir :) Jag är nog antingen eller, antingen får jag göra en massa sista veckan eller så … som förra året … då var jag klar redan innan vårt årliga julkortsmakande med kompisarna :-O

 4. Lisa-olsi says:

  Många fina kort att titta på i din blogg.
  Det här kortet är jättefint och mysigt,
  söt bild och fina färeger.