Semester, äntligen

Nåja, officiellt så är det väl inte semester förrän imorgon, men ändå. Det var SÅ skönt att få gå hem i fredags … Jag tror, ärligt talat, aldrig att jag har längtat så mycket efter semester som jag gjorde i år. Det är många på jobbet som säger så. Det har varit ett stökigt år, minst sagt … och de senaste månaderna har varit tämligen stressiga för alla. Som lite extra bonus fick vi i veckan veta att vi fått lite löneförhöjning (befattningstillägg, tror jag de kallade det) – inte illa! Nu är Lejonet och jag lediga i fyra långa veckor! Förhoppningsvis blir det sommar snart också …

Idag har vädret växlat hej vilt mellan regn, sol och mulet och det har blåst en del. Vi kom inte längre hemifrån än till mataffären, eftersom vi inte riktigt visste vad vi vågade göra i det här vädret och eftersom vi båda känt oss lite hängiga i helgen. Igår gjorde vi inte mycket heller. Tog en tur in till stan … och tittade en massa på TV. Det är lätt att se på TV just nu, när det är fotbolls-EM och allt. Ikväll hejar vi på Danmark, men jag sitter vid mitt skrivbord istället för framför TVn och försöker att pyssla lite grand och så där … Det går väldigt trögt, tyvärr :P Hur kommer det sig att när man har tid så har man inte inspiration?

Två “X-men”filmer har vi sett idag annars … Så det kan gå! Och jag har gjort ett julkort *fniss* Man måste ju börja i tid … och så ville jag göra något annat än bröllopsrelaterade kort. Annars skulle jag behöva göra två stycken sådana som inte är tackkort, eftersom jag råkar veta några personer som har gift sig och tycker att det kunde vara skoj att gratulera lite mer än på Facebook, men vi får väl se hur det blir med det … Jag har MYCKET mer saker att välja mellan när jag gör julkort än när jag gör bröllopskort, så det är förstås mycket roligare …

Jag har egentligen inte så mycket att säga idag … ville mest säga hej och visa att jag inte är död :) Skall försöka att knattra ner stugdagboken för de två övriga dagarna i helgen också … Hm. Så mycket man tänker göra, så lite man gör :P I alla fall den här grisen :S

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Semester, äntligen

 1. Gavin says:

  Inte död. *skriver i anteckningsbok. :p

  Vilken X-Men filmer. Jag gillade den första två, men 3 var skräp, och den senaste bara var otillräckligt på något sätt, tyckt jag.

  • Piglet says:

   Hahaha :) Det är bra att du antecknar! Jag tror att de som bryr sig om huruvida jag är död eller inte vet det ändå, men … man får skriva det i bloggen i alla fall ;)

   Jag tror bestämt att det kan vara så att vi såg alla ;) Jag kommer dock inte ihåg hur många det är. Är det två plus den som handlar om när de var unga? Eller är det tre plus en?