Stugdagbok 5/7 2012

Nu har vi hamnat på landet igen. Masken och jag tog kvällspromenad och träffade på en massa söta kossor, så nu är Piglet lycklig. Kossor är så vansinnigt söta!  i övrigt såg vi bara otäcka flygfän och sniglar i mängder… myror finns det gott om också … för övrigt så undrar jag hur det egentligen är meningen att man skall veta om man har “mördarsnigar” i trädgården? Vi har mängder utav sniglar, men jag vet inte vilken sort. Försökte att läsa mig till det i min trädgårdsbok från Bauhaus men blev inte klokare av det. Jag har aldrig sett en snigel som ser ut som den snigel de har på bild där, detsamma gällde för andra sorters sniglar som man visst också kunde ha i trädgården. Alla våra ser i princip ut som vanliga skogssniglar, antingen svarta eller bruna … Jag låter dem sådeles vara för nu!

Lejonet har jobbat hårt och klippt gräset och tagit ner stupränna, sågat loss ruttna brädor och Gud-vet-vad; han är duktig han! Masken och jag har skruvat ihop trädgårdsbordet, repat gräs, sprayat såpa på löss, grillat … typ så.

Nu tittar vi på lite “Spin City” och slappar efter att ha spelat lite Settlers of Catan die Würfelspiel och fikat lite. Till middagsgrillningen blev det för övrigt majskolvar, svampar och fläskcarré med sallad. Mumsigt värre! Första grillningen vid Myshuset!

This entry was posted in Stugan and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.