Stugdagbok 7/7

Ännu en flitig dag i Myshuset. Lejonet har fixat en hängränna, den som allra mest behövde bytas. Den som fanns tidigare var felhängd så att vattnet rann bakåt och över kanten istället för ner genom röret, plus att hålet som var gjort för att släppa ner vattnet i röret var minimal så även om vattnet skulle runnit åt rätt håll så blev det stopp ändå … Nu är dock allt som det skall vara och jag är övertygad om att nästa gång det regnar kommer vattnet att hamna där det skall, för Lejonet är duktig!

Masken och jag har fortsatt att tapetsera och nu är vardagsrummet faktiskt klart, kanske med undantag för någon kant som behöver skäras av. Det känns lite knäppt att säga att vardagsrummet är klart för det var det ju egentligen innan också … men men … Det var verkligen inte mysigt med den där knäppa målarfärgen som skiftade i blått … Lejonet har ju hjälpt till lite grand, men Masken och jag har faktiskt gjort nästan allt själva. Duktiga djur!

Framåt eftermiddagen tog vi paus från allt grejande och drog till Trollhättan. Där åt vi god lunch/middag på Muang Thairestaurang (Föreningsgatan), Tre små rätter åt vi, och de var fantastiskt goda. Masken och jag tyckte att det nog var den godaste thaimat vi ätit och Lejonet var nöjd han också :) En liten promenad tog vi, men inte så lång för det började dugga. Eftersom Lejonet hade lyckats spilla thaimat över sin skjorta ville han åka till H&M i Överby och se om han kunde hitta en ny. Så dit åkte vi, och med några minuters marginal hann han köpa sig en skjorta … Sedan gjorde vi ett besök på Maxi också.

Mer grejande blev det alltså när vi kom hem … samt lite mjuktennis i trädgården tills dess att vi blev tokiga på grund av alla blodtörstiga mygg … Det är alldeles för gott om sådana här! Sedan fick det bli fika och ett avsnitt av Spin City … och nu får det nog bli kvällen … ZZZ …

This entry was posted in Stugan and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.