Sista dagen av semestern …

… och jag måste erkänna att jag har lite lätt söndagsångest! De här fyra veckorna gick alldeles för snabbt! Jag har ingen lust alls att gå upp klockan fem imorgon! Jag menar, i morse gick vi upp kvart i tio och jag var ändå trött. Hur skall det då gå imorgon? I och för sig är det inte bra att sova till tio heller, det får man bara ont i kroppen av och så blir man seg i huvudet. Å andra sidan gick vi väl inte och lade oss alltför tidigt heller. Frågan är, är det möjligt att gå och lägga sig i tid för att gå upp klockan fem när man inte gått upp förrän klockan tio? Nej, det är det förstås inte. Slutsats: imorgon kommer Piglet att vara en zombie!

Så vad ägnade vi sista semesterdagen åt? Tja, vi tittade på TV och åt frukost länge, sedan var Piglet en lite duktig gris och tog en vända i lägenheten med dammsugaren (de behövdes verkligen!) och blev genomsvettig på kuppen. Det var inte jättevarmt idag, men alldeles för varmt för dammsugning ;) Jag skrev lite mer på mitt brev till Mély – måste skriva i etapper för min hand orkar inte skriva så mycket åt gången – och sedan for vi iväg för att möta upp svärföräldrarna … vid Botaniska, trodde vi. Efter att vi stått där och image

väntat ett tag och nog hunnit bli en aning oroliga att det skulle ha hänt dem något så ringde de och frågade var vi var någonstans. De stod ju vid Trädgårdsföreningen och väntade … Huruvida svärfar hade sagt fel eller Lejonet hade uppfattat fel, det lär vi väl aldrig få veta! Hur som helst så tutade vi iväg till Trädgårdsföreningen istället … Lite opraktiskt att vi hade bilen med oss, det hade vi ju inte haft om vi vetat från början att vi skulle mitt in i stan, men Lejonet hittade en parkering utanför SAS Radisson och på söndagar är det ju inte apdyrt att parkera där, vilket det annars är, så det gick bra ändå.

Vi fikade på Rosencaféet … det tog en bra stund innan herrarna kom tillbaka med någon fika för det var jättelång kö, så svärmor och jag fick roa oss själva ett tag. Inga problem, det finns ju alltid saker att prata om :) Så fasligt mycket tid att titta på blommorna blev det i slutänden inte, för vi fikade tämligen länge och sedan stängde de parken klockan fyra (vi skulle enligt den ursprungliga planen träffats klockan två, men det blev ju lite senare) eftersom det var Melissa Horn-konsert på g. Men vi fick sett en och annan fin blomma i alla fall … De har verkligen massor utav rosor!

Tja, annars har det blivit lite TV, lite dator, lite brev, lite pyssel, lite middag (oxpytt) … och ja, nu tycker Lejonet att det är dags för fika. Tjing!

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.