Tackkort #7

Så var det dags för tackkort till bröllopsgäst, nummer sju i ordningen. Jag vill inte tänka på hur lång tid det kommer att ta tills att jag är klar! Har inte så många olika stämplar med bröllopstema så det känns lite tråkigt att göra alla kort på samma gång med samma stämplar … Samtidigt vill jag inte köpa på mig en hel hög heller, för när de här korten väl är klara så kommer jag förmodligen inte att behöva dem så mycket mer … Har sett ett sött par från Lili of the Valley som jag skulle vilja ha, men jag vet inte var man får tag i det …

Hur som helst så gjorde jag detta kort för att passa Just Magnolias 165e utmaning, där man skulle följa en bingobricka. Jag har valt “lilac – flowers – wings“:

*cardstock från Slöjd-detaljer
*presentpapper
*presentsnöre
*Nellie Snellen blomsterpunch, Rose flower small (köpt hos Hobby och hantverk)
*mönsterpapper från Netto
*confettifjärilar från Ica Maxi
*punch “Baby blooms” från McGill (köpt i Magnoliabutiken i Borås)
*brudparsstämpel från Hänglar&Stänglar, målad med Distress Markers
*tagpunch från Panduro
*glitter stick från Panduro

This entry was posted in Pyssel and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tackkort #7

  1. Kirsty-Anne says:

    Hi Thank you for your comment on the caravan lol ! I just love this creation . So different ! Just love all the glittery bits ! So modern ;0) x