Höst?

Man kan faktiskt tro att det är höst … Imorse när jag cyklade hemifrån var det nio grader och ösregn. Det vore synd att påstå att man får sommarkänsla då. Tack och lov hade dock den hemska vinden från tidigare i veckan tagit semester så på sätt och vis var det ändå drägligare att cykla idag än de andra dagarna. Motvind är ju inte kul! Allvarligt dock, det skall väl vara mer än nio grader i juli? Det har väl rimligtvis gått upp några grader sedan dess, men ändå … Sedan pratar man med vänner nere i Italien på Facebook och de har närmare fyrtio grader och håller på att svettas ihjäl. Varför skall det vara så? Temperaturen kunde gott få jämna ut sig lite mellan Nord- och Sydeuropa! Maris nere i Holland verkade ha lika trist väder som vi i alla fall …

På jobbet är det lugnt som bara den. Nästan så att man blir lite tossig. Det brukar å andra sidan gärna bli så om sommaren, så man borde väl inte vara förvånad. Det är lite som med vädret, det tenderar att vara extremt på ett eller annat sätt … Antingen har vi häcken full eller så är det dött. Man blir i princip tröttare av att ha för lite att göra än av att ha för mycket, eller, snarare blir man slö och sömnig. Speciellt som man förstås inte sover tillräckligt … Det är svårt att gå och lägga sig i tid för att gå upp klockan fem, speciellt på sommaren när det aldrig blir mörkt …

Tooji

I måndags var vi på Lotta på Liseberg och sjöng lite allsång … Fast allsången var lite seg den här gången, tyckte vi nog. Dels för att de var för många lugna låtar och dels för att de hade förminskat texten på textskärmen så mycket att den inte gick att läsa, vilket gjorde det svårt att sjunga med om man inte kunde texten. Det var norskt tema på denna veckans allsång så de hade besök av Tooji (han som sjöng 2012 års Eurovisionbidrag för Norge, ”Stay”), Elisabeth Andreassen och så sångaren i Ole Ivars, som bland annat sjöng ”Nei så tjukk du har blitt” *fniss* Kikki Danielsson dök också upp. Elisabeth sjöng bland annat ”Rör vid min själ” och då började jag nästan gråta. Det var ju den som Cissi sjöng på vårt

Kikki, Bettan & Lotta

bröllop och den är så fin! Nåväl, trots att allsången var lite seg hade vi väldigt skoj ändå. Det är alltid trevligt att hänga med gänget … Det var moi, Lejonet, Masken, JoJo och Gnutten som var där, och så kan det ju inte bli annat än skoj. Gnutten hade dessutom hunnit med att gå på buggkurs. Det var faktiskt ganska trevligt väder på måndag kväll även om det var lite kyligt. Det tackar vi för! På spårvagnen till Liseberg tror jag förresten att jag såg min gamla lågstadielärare! Hade någon frågat så hade jag nog gissat att hon var död och begraven vid det här laget, men jag misstänker att hon kanske inte var fullt så gammal när vi hade henne som vi trodde att hon var ;)

Annars har det väl inte hänt så mycket spännande i veckan … och nu är den snart slut!

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.