Stugdagbok 20/7 2012

image

Ikväll har vi plockat kantareller! Inte någon jättemängd kanske, men vi tror att Masken och jag kanske kan få en kantarellmacka att dela på imorgon. Lejonet tycker ju inte om kantareller, så då blir det fler till Masken och mig. Idag hittade Lejonet i alla fall svampar, så han borde vara nöjd;) Han brukar nämligen säga att det är tråkigt att plocka svamp eftersom han aldrig hittar några. Idag var det dock han som hittade det bästa stället. Masken hittade bara några trasiga på traktorstigen precis utanför tomten … Det var mysigt att gå i skogen i alla fall och för en gångs skull kände jag att jag inte var helt vilse utan i alla fall hade ett hum om vilket håll som var hemåt:)

Det som vi planterade i trädgården senast ser ut att trivas ännu så länge. Rosen utanför dörren har fått massor utav blommor! Vi har dock inte hängt så mycket i trädgården eftersom det regnade när vi kom hit. Vi spelade lite kort istället, Chicago. Det var tämligen jämt, men Lejonet vann förstås till slut ändå …

image

Middag åt vi idag på vägen upp, på Laxbutiken i Ljungskile. De har god mat där. Masken och Lejonet åt dagens, som var en kallrökt lax med krämig spenat, potatis och ägg medan jag åt varmrökt lax med potatis och romsås. Mumma! Dessutom kunde vi sitta ute på terassen och äta i solskenet. Inte illa! Man får njuta när solen kommer fram en stund;)

Nu tittas det på “Sommar med Ernst” på TV4play, även om det trilskas lite … Tänk vad man kunde göra med Myshuset om man hade Ernsts budget;)

This entry was posted in Stugan and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.