Måndagsblues

Jag blev visst gräsänka idag. Eller spelänka … Lejonet försvann iväg och spelade med Grabbarna Grus … Vad de spelar? Ja, inte vet jag, men gissningsvis något som jag ändå inte begriper mig på ;) Jag vet ju vilken blick jag fick när de hade haft spelhelg här hemma och jag frågade vem som hade vunnit … hm!

Det finns ju massor med saker som man kan tänkas göra med en kväll på egen hand. Träna, pyssla, greja … ja, ni vet. Pyssla, framför allt. Men min vana trogen slutade det förstås med att jag sov istället. Tänkte den dumma tanken att jag skulle läsa lite grand … och det vet ju alla hur det slutar. ZzZ. Men ack så gott det var att sova! Hur kommer det sig att man alltid sover mycket go’are när man tupplurar på kvällen/eftermiddagen än vad man gör när man sover på natten? I alla fall funkar det så för mig … När jag vaknade nu hade jag t.ex. inte särskilt ont i min stela rygg, vilket jag brukar ha när jag vaknar om morgonen … då kan jag knappt vända mig i sängen :-O Nog för att jag kände även nu att jag nog hade spänt mig då jag sov, framför allt i händerna, men inte alls på samma sätt. Idag har ryggen för övrigt varit extra ond på mig, så jag har varit lite nere mest hela dagen. Det är INTE kul att ha ont, ju …

Utöver att sova har jag således läst några kapitel ur “Kryptan” av Kate Mosse, ätit en förskrämd korv med bröd och några knäckemackor, samt några kakor som inte alls var meningen att de skulle slinka ner, men så blir det ju när man slarvar med maten … och så har jag spelat lite Super Mario Galaxy, mitt senast inköpta spel. Attans vad svårt det var! Till slut gav jag upp när jag hade ramlat av samma planet si så där sex gånger … Men men, jag får ge det ett nytt försök :) Piglet är ju inte precis bra på TV-spel …

Det var lite mer att göra på jobbet idag, men fortfarande är det tämligen lugnt … och fortfarande är det vissa kollegor som går på semester och vissa som kommer tillbaka … men nu börjar det väl snart bli så att folk bara kommer tillbaka och de enda som slutar är sommarmupparnal. Sommaren lider trots allt mot sitt slut, även om man emellanåt undrat om det alls varit sommar. Idag var det fint väder när jag cyklade till jobbet (fast inte mer än tolv grader) men sedan blev det ösregn som höll i sig hela dagen … Det regnade fortfarande när jag skulle cykla hem (att cykla i regnkläder är inte skoj!), men i alla fall inte fullt så mycket … och nu skiner solen lite grand igen. Vädret är konstigt!!

Det finns säkert saker jag borde skriva om, men … inspiration, vad är det? Tänkte mest bara beklaga mig lite över att det är måndag och jag är hur trött som helst …  Nu är frågan om man skall spela mer Mario eller titta på OS, om det är något spännande på g.

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Måndagsblues

  1. Rimna says:

    Tack för din fina kommentar i min blogg! Du vann min bloggcandy! Grattis!!!