Hoppsan!

Augusti har visst försvunnit in i glömskans dimma här på bloggen, det var ju inte meningen! Tiden går så fort! Detta är sjunde veckan jag jobbar efter semestern och snart är augusti slut. Vår Kanadaresa närmar sig med stormsteg, och det känns som att vi kanske är lite oförberedda?! Vi har t.ex. inte kollat hur vi skall göra för att boka eventuella aktiviteter där. Jag har inte hämtat ut mitt pass från passpolisen och inte inhandlat någon adapter eller någon ny resväska (behöver en sådan där som man kan ha som handbaggage) … Gaaaaah!!

Ikväll och de två kommande dagarna skall vi dock få en taste of Canada i alla fall, eftersom Mély och hennes väninna Jazz kommer till stan och skall bo hos oss. Det känns lite nervöst faktiskt. Jazz har jag ju inte träffat alls förut och det var ju några år sedan jag såg Mély IRL också … men det skall säkert gå bra! Tyvärr visar sig vädret från sin sämsta sida … det har regnat större delen av dagen idag. Enligt rapporterna ser det inte jätteljust ut för de två kommande dagarna heller, men vi får väl se hur det går. Mély hade ju inte jättetur med vädret förra gången hon var i Sverige, så nu tycker jag faktiskt att det får skärpa sig lite!

Vi fejade hemma hela lördagen, så det är städat i alla fall. Inte mitt skrivbord förstås, men det mesta annars … och på vägen hem idag skall jag försöka ta mig till Jysk och köpa en ny uppblåsbar madrass, eftersom vår gamla har fått punktering … därefter skall vi nog vara redo att ta hand om våra gäster, som anländer till staden 18:17. Masken och jag är lediga imorgon och på torsdag, så att vi kan leka turistguider ;)

Annars? Vart har tiden försvunnit? Jag vet faktiskt inte … vi har varit en del i Myshuset i alla fall :) Och sedan har vi jobbat … och … ja … vad vet jag?! ;) Jag vet faktiskt inte! Det känns som om augusti bara försvann på något sätt!!

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Hoppsan!

  1. Have you survived the first day with the strange Canadian guests, then? ;-) I’d say they were probably a bit nervous too…