Es regnet

Nu är det snart dags för semester. Tjohoo! :) Är lite nervös faktiskt. Det brukar jag inte vara inför resor, men nu skall vi ju flyga långt bort, och det känns lite pirrigt. Man hoppas ju att flygandet skall gå bra (med tanke på vilka långa väntetider vi har när vi byter i London borde vi inte behöva oroa oss för att missa något flyg i alla fall), att väskorna skall komma fram, att hotellen skall gå och hitta och att alla bokningar skall vara riktiga … Vi har aldrig rest med My Planet förut, trots allt. Nå, det skall säkert gå bra :) Resdagarna kommer förstås att bli jobbiga, men förhoppningsvis blir det bättre de dagar då vi kör och turistar i Kanada. Väderrapporterna ser bra ut ännu så länge också. Blir det så som yr.no visat i veckan så kommer vi att ha fint väder hela veckan!

Fint väder är det INTE i Göteborg idag. Nu har det visserligen slutat regna, men det blåser halv storm. Imorse blåste det halv storm OCH regnade, så jag lämnade min cykel hemma, drog på mig regnkläder och stövlar ändå och tog bussen. Någon måtta får det vara! Det blåste sådan motvind från bussen till jobbet att Gav och jag nästan inte kom framåt emellanåt … Masken var förstås envis och cyklade trots vädret. Hon är otrolig, min syster! I och för sig var det väl medvind för hennes del imorse, men det lär det ju inte vara nu! :-o Vi får väl se om jag trots allt önskar att jag hade cyklat när bussen sitter i kö vid tunneln sedan … 

Stackars Lejonet har varit krasslig i några dagar med feber och snuva och andra otrevligheter. Hoppas verkligen att han hinner bli frisk innan söndag och att inte Piglet blir sjuk också/istället. Har känt mig lite sådär seg och haft lite ont i halsen de senaste veckorna, men ingenting har brutit ut och det vore väl fanken om det skulle göra det NU då.

This entry was posted in Livet and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Es regnet

 1. Lisa says:

  Det kommer att gå galant för er att resa, precis som det gjorde för oss. Särkilt som du skriver att ni har gott om marginal vid byten!

  Och ja, det kommer bilder! Sitter på kontoret och skriver inläggen och lägger in bilderna hemma efteråt. Dock kommer de nog inte ikväll eftersom jag skall på AW.

 2. m. says:

  have a nice trip to that beautiful country! (fingers crossed that the flights/connections won’t seem too long!)

 3. Gavin Sheedy says:

  Hoppas att han mår bättre, och att det går bra. Det är väl bra att vädret här är usel, då har du verkligen någonting att se fram emot! :D