Zombiegris

Jag tror att det jag gör mest av allt just nu är att jäspa. Det är inte roligt att vara så här trött! Jag vet inte om det är kvardröjande jetlag sedan Kanadaresan eller vad det är, men jag har inte sovit bra sedan vi kom hem. Fastän jag under dagen är så trött att jag nästan somnar sittande vid skrivbordet så kan jag ändå inte sova när jag väl går och lägger mig. Hur kan det bli så? Det känns ju som om jag skulle kunna sova i en vecka, så trött är jag! 

Det är verkligen höst nu. Mycket regn, mycket blåst och framför allt mycket mörker. Varje år glömmer man bort hur tidigt på året det faktiskt blir mörkt. På morgonen när man åker till jobbet är det ju svart som mitt i natten … inte blir man piggare av det! Det är synd, för hösten är ju så vacker om bara vädret är på rätt humör.  Det finns t.ex. många vackra, alldeles röda träd ute nu. 

Idag har jag lovat Masken att åka med och titta på ny cykel. Stackarn blev ju bestulen på inte mindre än två cyklar natten till igår. De stod parkerade utanför hennes port och på morgonen var det borta. Hon tyckte att det såg ut att vara mindre cyklar än vanligt på gatan generellt sett, så förmodligen är det väl någon som åkt runt med ett flak och lastade på alla cyklar de hittade … SÅ irriterande att inte folk kan låta bli att norpa sådant som inte är deras! :-( Även om man kanske kan få ut lite pengar på försäkringen så får man ju inte alla pengar och framför allt så får man dem inte innan man behöver köpa ersättande grejer för det man blir av med. Masken använder ju sin cykel varje dag … *skakar på huvudet* 

Borde väl skriva mer, med tanke på hur dålig jag varit på att uppdatera, men men … Det hinner jag inte nu … och inte funkar min hjärna tillräckligt för att komma på något vettigt heller :P Jag beundrar verkligen småbarnsföräldrar som klarar av att fungera trots att deras bebisar håller dem vakna om nätterna. Efter en och en halv veckan med USEL sömn känner jag personligen mest för att hoppa från en bro :P

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.