Pojkkort (ScrappTorgets CC 12)

När vi skulle på kalas för Lejonets svåger och systerson senast klagade Lejonet på att jag bara hade tjejiga kort … så nu har jag försökt att göra kort som är mer lämpade för pojkar. Men vad svårt det är! Jag är alldeles för förtjust i rosa och puttinuttigt, hjärtan och blommor och sådant där … MEN, eftersom jag gjorde dem till ScrappTorgets tolfte Cybercroputmaning, där man skulle göra tre kort av samma cardstock + ungefär samma papper och dekorationer, så har jag nu i alla fall tre pojkkort i min samling …

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från Netto (tror jag)
*marinstämplar lånade av Masken
*piratstämplar från Panduro
*Distress stickles från Ranger
*presentpapper från Panduro
*DoubleDo och stansar från Panduro
*Lisas CuttleBug

This entry was posted in Pyssel and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Pojkkort (ScrappTorgets CC 12)

 1. scrapptorget says:

  Superfina pojkkort! Håller med om att det är värre att göra pojkkort än flickkort men du har lyckats kanon!!!

  mvh leamon/scrapptorget

 2. m. says:

  Awww so lovely!

  • Piglet says:

   Thank you, love … I was not so contented with the result, but … Boys’ cards are hard to make!!